Meny Logg inn

Si hej til Richard


Fakta:

Navn: Richard
Stilling: Chief Operating Officer (COO)
Ansatt siden: 2020


Richard og familien tok i 2020 et stort valg da la bak seg en trygg tilværelse i Sverige og flyttet til Norge og Asker.

Med seg i bagasjen hadde han lang erfaring fra Luado sin samarbeidspartner IKEA, og ikke minst masse stå-på mot.


Hva gjorde du før du kom til Luado?

Jeg jobbet med innkjøp og logistikk i IKEA i 13 år, jeg har jobbet både i Sveits og Sverige. Siste rollen min var som forretningsutvikler – global innkjøpssjef for produkter som for eksempel kjøkken og garderobedører.


Hva brenner du for?

Jeg vil være med å bidra til en bedre verden der alle trengs, og på et enkelt vis kan hjelpe til med det man vil og kan. Noe jeg er overbevist om at Luado kan få til. Dette brenner jeg virkelig for!


Hva liker du med å jobbe i Luado?

Opp og frem-mentaliteten i Luado. Vi vokser og forbedrer oss hver dag, men potensialet er fortsatt enormt. Og alle i Luado jobber målrettet for at flere skal oppdage og sette pris på tjenesten.


Hva liker du å holde på med ved siden av jobb?

Jeg elsker natur og kalde vintre, en stor forbedring sammenlignet med milde vintre i Sverige. Jeg liker å klatre, stå på ski eller gå tur med familien.


Hvordan er det å jobbe i en start up?

Jeg synes det er supergøy å jobbe i en start up. Det er kort vei fra ide til løsning, og det er lett å se resultater av arbeidet sitt.Vil du bli vår nye kollega?

Luado er i sterk vekst og er hele tiden på jakt etter nye kollegaer som brenner for å hjelpe folk med å lykkes i hverdagen.

Sjekk ut dine muligheter på våre karrieresider
Luado.no benytter cookies for analyser og optimalisering av innhold og tjenester. Les mer