Meny Logg inn

Si hei til Eirik


Fakta:

Navn: Eirik
Stilling: Tjenestedesigner
Ansatt siden: 2019


Etter endte studier innenfor tjenestedeign ønsket Eirik seg til et miljø hvor han kunne bruke sine ferdigheter, og få være med å påvirke utviklingen av en tjeneste.

Med erfaring fra kundeservice i Luado ble valget enkelt for Eirik.


Hva gjorde du før du kom til Luado?

Jeg har jobbet med kundeservice i mange år og begynte med dette i Luado. Samtidig studerte jeg tjenestedesign som var mye av grunnen til at jeg søkte meg til Luado. Her fikk jeg være i et miljø som var relevant samtidig som jeg bidra bidra utover kundeservice-delen.


Hva brenner du for?

Gode brukeropplevelser og forenkling slik at man kan bruke tiden sin på det man setter pris på fremfor å snakke med tech-support på selveste taco-fredag.


Hva liker du med å jobbe i Luado?

Tilliten vi har til hverandre og den kontinuerlige lysten til å utvikle oss og finne bedre måter å jobbe på. Her havner ikke idèer og forslag opp i en arkivert e-post!


Hva liker du å holde på med ved siden av jobb?

Jeg lager mye bilder og andre idèer som dukker opp. Jeg har laget alt fra skateboard til sladreblad fra Ringenes Herre. Fotball er også et stikkord hos meg. Jeg gleder meg veldig til vi får vårt eget lag. Vi trenger folk i alle posisjoner!


Hvordan er det å jobbe i en start up?

Veldig gøy! Det er morsomt å se, og være med på, utviklingen av selskapet. Man har stor påvirkningskraft og kan være med på avgjørelser som er avgjørende.Vil du bli vår nye kollega?

Luado er i sterk vekst og er hele tiden på jakt etter nye kollegaer som brenner for å hjelpe folk med å lykkes i hverdagen.

Sjekk ut dine muligheter på våre karrieresider
Luado.no benytter cookies for analyser og optimalisering av innhold og tjenester. Les mer