Message bubble warningVi gjør tiltak mot spredning av korona. Les mer
Meny Logg inn

Fast timepris fra 249 kr/timen

I Luado tror vi på enkle og rettferdige løsninger, ikke bare for den som kjøper, men også for den som fikser jobben din.

Derfor betaler du en fast pris på 249 kr/timen for alle typer småjobber hvor du benytter en privat-fikser via Luado.

fra 249 kr/timen

  • Proff-tilbydere på Luado setter sin egen timepris. Se tilbyders pris i bestillingen
  • På oppdrag hvor kjøretøy må benyttes for å utføre selve oppdraget (flytting, henting og bortkjøring) tilkommer det et fast kjøretøytillegg på 498kr som inkl. bla. bompenger og drivstoff.
  • På oppdrag som bestilles og utføres innen 24 timer (Express) tilkommer det et pristillegg på 50%

MED LUADO FÅR DU ALLTID:
  • Spar tid – du ser med en gang hvem som kan hjelpe deg
  • Fast grunnpris pr time gjør det enklere og rimelig for deg
  • Betal trygt online når jobben er utført
  • Forsikring fra Tryg Forsikring inkludert
  • Alle Luado-fiksere er verifisert

TO TYPER HJELPERE

I Luado-appen kan du få hjelp fra to kategorier av hjelpere. Alle må gjennomgå en opplæring og manuell sjekk før de blir godkjent for å ta oppdrag. Finn den som passer best for ditt prosjekt.

FIKSER

En fikser på Luado er en privatperson som utfører småjobber innenfor skatteetatens småjobbregelverk. Så fremt arbeid utføres iht. gjeldende regler trenger man ikke å betale moms og skatt av inntektene, og timeprisen kan derfor være lavere. Alle fiksere oppgir sitt kompetansenivå, og dette vil være synlig når du skal velge din fikser. Alle private fiksere på Luado har en fastpris på 249 kr/timen, og har forsikring fra Tryg Forsikring inkludert.
 
Fiksere passer ypperlig til enklere prosjekter så som montering, hagearbeid, husarbeid og enklere handyman oppgaver.
 

PROFF

En Proff på Luado er en person som utfører arbeid gjennom en bedrift. Enten via et aksjeselskap (AS) eller enkeltpersonforetak (ENK). Alle håndverkere på Luado oppgir sitt kompetansenivå og eventuelle fagbrev i tillegg til sertifiseringer og garantier. Timeprisen settes av hver enkelt håndverker, og må være over et minstenivå for å sikre en bærekraftig og sunn markedsplass.
 
Proffer passer ypperlig til mellomstore prosjekter, og spesielt der krav til sluttresultat er høyt, innenfor snekkerarbeid, montering, installering, maling m.m.

NOE DU LURER PÅ?

Se vårt Hjelpesenter for ofte stilte spørsmål!


Luado.no benytter cookies for analyser og optimalisering av innhold og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden godtar du dette. Les mer