Meny Logg inn

Rett og rimelig – fra 399 kr/timen

Luado ble startet med en visjon om å gjøre det enkelt å få rask, god og ansvarlig hjelp med småjobbene, fra flinke fiksere i nærmiljøet.

Følgende priser gjelder fra 30. august 2022:


Ny, privat fikser uten jobb/rating på Luado (pr/time)*
299 kr

Privat fikser med utført jobb/rating på Luado (pr/time)**
399 kr

Frilans fikser med utført jobb/rating på Luado (pr/time)
599 kr

Fikser m/bedrift (pr/time) ***
399 kr – 999 kr

Ekspress-tillegg på timepris (innen 24 timer)
+50% tillegg

«Startpris fikser» på oppdrag mindre enn 3 timer ****
299 kr

«Startpris fikser+bil» på utvalgte kategorier *****
749 kr

«Startpris vask» tilkommer på alle oppdrag
99 kr

(*) Pris gjelder frem til 1 betalt og rated jobb på Luado. (**) Pris gjelder etter 1 betalt og rated jobb på Luado. (***) Fiksere med egen bedrift (ENK/AS) setter sin egen timepris over en ansvarlig minstepris. (****) Startpris kommer i tillegg til timepris og gjelder kun oppdrag under 3 timer. Kan ikke kombineres med «Startpris fikser+bil». Kan ikke legges til etter bestilling, men kan fjernes dersom oppdrag blir 3 timer eller mer. For rengjøringsjobber er startpris 99 kr uansett varighet. (*****) Gjelder kun oppdrag knyttet til tjenestene «Bortkjøring», «Flyttehjelp» og «Hente & Montere». Kan ikke kombineres med «Startpris fikser»


DINE FORDELER MED LUADO:
  • Spar tid – du ser med en gang hvem som kan hjelpe deg
  • Rett og rimelig – fra 399 kr/timen
  • Betal trygt online når jobben er utført
  • Forsikring fra Storebrand inkludert
  • Alle Luado-fiksere er verifiserte

TO FIKSERE-TYPER

I Luado-appen kan du få hjelp fra to kategorier av fiksere. Alle må gjennomgå en opplæring og manuell sjekk før de blir godkjent for å ta oppdrag. Finn den som passer best for ditt prosjekt.

Privat-/frilans-fikser
En privat fikser på Luado utfører småjobber innenfor skatteetatens småjobbregelverk. Så fremt arbeid utføres iht. gjeldende regler trenger man ikke å betale moms og skatt av inntektene, og timeprisen kan derfor være lavere. Alle fiksere oppgir sitt kompetansenivå, og dette vil være synlig når du skal velge din fikser. Alle private fiksere på Luado har en fastpris på 299/399 kr i timen, og har forsikring fra Storebrand inkludert.

Alle private fiksere som når grensen for småjobbregelverket kan registrere som som frilans-fiksere (eller starte egen bedrift). Frilans-fiksere betaler moms, arbeidsgiveravgift og skatt av beløpet du betaler for jobben og deres timepris vil derfor være høyere enn for private. Frilans-fiksere har en fastpris på 599 kr/timen, og har forsikring fra Storebrand inkludert.

Fiksere passer ypperlig til enklere prosjekter så som montering, hagearbeid, husarbeid og enklere handyman oppgaver.

Bedrift-fikser
En fikser med egen bedrift er en person som utfører arbeid gjennom eget ENK eller AS. Alle fiksere på Luado oppgir sitt kompetansenivå og eventuelle fagbrev i tillegg til sertifiseringer og garantier. Timeprisen settes av hver enkelt fikser fra en definert trappetrinn, og må være over et minstenivå for å sikre en bærekraftig og sunn markedsplass.

Fiksere med egen bedrift passer ypperlig til mellomstore prosjekter, og spesielt der krav til sluttresultat er høyt, innenfor snekkerarbeid, montering, installering, maling m.m.

NOE DU LURER PÅ?

Se vårt Hjelpesenter for ofte stilte spørsmål!