Message bubble warningVi gjør tiltak mot spredning av korona. Les mer
Meny Logg inn

Rett og rimelig – fra 249 kr/timen

Luado ble startet med en visjon om å gjøre det enkelt å få rask, god og ansvarlig hjelp med småjobbene, fra flinke fiksere i nærmiljøet.

Følgende priser gjelder fra 1. juni 2021:


Ny, privat fikser uten jobb/rating på Luado (pr/time)*
249 kr

Privat fikser med utført jobb/rating på Luado (pr/time)**
299 kr

Proff fikser (pr/time) ***
Valgfritt

Ekspress-tillegg på timepris (innen 24 timer)
+50% tillegg

«Startpris fikser» på oppdrag mindre enn 3 timer ****
299 kr

«Startpris fikser+bil» på utvalgte kategorier *****
749 kr

«Startpris vask» tilkommer på alle oppdrag
99 kr

(*) Pris gjelder frem til 1 betalt og rated jobb på Luado. (**) Pris gjelder etter 1 betalt og rated jobb på Luado. (***) Proff fiksere setter sin egen timepris over en ansvarlig minstepris. (****) Startpris kommer i tillegg til timepris og gjelder kun oppdrag under 3 timer. Kan ikke kombineres med «Startpris fikser+bil». Kan ikke legges til etter bestilling, men kan fjernes dersom oppdrag blir 3 timer eller mer. For rengjøringsjobber er startpris 99 kr uansett varighet. (*****) Gjelder kun oppdrag knyttet til tjenestene «Bortkjøring», «Flyttehjelp» og «Hente & Montere». Kan ikke kombineres med «Startpris fikser»


DINE FORDELER MED LUADO:
  • Spar tid – du ser med en gang hvem som kan hjelpe deg
  • Rett og rimelig – fra 249 kr/timen
  • Betal trygt online når jobben er utført
  • Forsikring fra Tryg Forsikring inkludert
  • Alle Luado-fiksere er verifiserte

TO TYPER HJELPERE

I Luado-appen kan du få hjelp fra to kategorier av hjelpere. Alle må gjennomgå en opplæring og manuell sjekk før de blir godkjent for å ta oppdrag. Finn den som passer best for ditt prosjekt.

PRIVAT-FIKSER

En fikser på Luado er en privatperson som utfører småjobber innenfor skatteetatens småjobbregelverk. Så fremt arbeid utføres iht. gjeldende regler trenger man ikke å betale moms og skatt av inntektene, og timeprisen kan derfor være lavere. Alle fiksere oppgir sitt kompetansenivå, og dette vil være synlig når du skal velge din fikser. Alle private fiksere på Luado har en fastpris på 249/299 kr i timen, og har forsikring fra Tryg Forsikring inkludert.
 
Fiksere passer ypperlig til enklere prosjekter så som montering, hagearbeid, husarbeid og enklere handyman oppgaver.
 

PROFF-FIKSER

En Proff på Luado er en person som utfører arbeid gjennom en bedrift. Enten via et aksjeselskap (AS) eller enkeltpersonforetak (ENK). Alle håndverkere på Luado oppgir sitt kompetansenivå og eventuelle fagbrev i tillegg til sertifiseringer og garantier. Timeprisen settes av hver enkelt håndverker, og må være over et minstenivå for å sikre en bærekraftig og sunn markedsplass.
 
Proffer passer ypperlig til mellomstore prosjekter, og spesielt der krav til sluttresultat er høyt, innenfor snekkerarbeid, montering, installering, maling m.m.

NOE DU LURER PÅ?

Se vårt Hjelpesenter for ofte stilte spørsmål!


Luado.no benytter cookies for analyser og optimalisering av innhold og tjenester. Les mer