Meny Logg inn

Si hei til Kaja


Fakta:

Navn: Kaja
Stilling: Team Leader, Partner Success
Ansatt siden: 2017


På fritiden liker Kaja blant annet å være med venner, og lage interiør av betong. På jobb trives hun med å ha en variert arbeidsdag. Hun er mest stolt av «babyen sin», Luado som hun har vært med på å forme fra starten av.


Hva gjorde du før du kom til Luado?

Jeg startet i Luado i 2017, som den første ansatte. Da kom jeg kom rett fra skolebenken, hvor jeg hadde studert markedsføring og merkevareledelse, på Høyskolen Kristiania.


Hva brenner du for?

Å få ha vært med på en reise med Luado fra tidlig av har vært veldig inspirerende. Å se babyen vokse opp og bli en som alle liker, fordi den oppleves som trygg og rettferdig gjør meg stolt.


Hva liker du med å jobbe i Luado?

Jeg har alltid vært poteten i Luado, noe jeg har trivdes godt med. Jeg liker å jobbe med alt fra markedsføring, rekruttering av fiksere, til samarbeid med partnere.


Hva liker du å holde på med ved siden av jobb?

Jeg er en aktiv person som liker at det skjer ting rundt meg. Så dagene går som regel i å være med de jeg er glad i, trene og bli med på spontane opplevelser. Jeg har også fått meg en hobby, hvor jeg lager interiør av betong, litt sært, men gøy.


Hvordan er det å jobbe i en start up?

Spennende, lærerikt og høyt tempo. Startupen blir som en baby som man får være med på å forme, og se vokse seg større og bedre.Vil du bli vår nye kollega?

Luado er i sterk vekst og er hele tiden på jakt etter nye kollegaer som brenner for å hjelpe folk med å lykkes i hverdagen.

Sjekk ut dine muligheter på våre karrieresider