Meny Logg inn

Tjen penger raskt og enkelt på Luado


Er du praktisk anlagt, utadvendt og klar for å tjene penger på å hjelpe andre i ditt nabolag? Med Luado er du din egen sjef og tilbyr hjelp via egen bedrift eller som privatperson.

Registrer deg i dag og så er du klar for oppdrag på en dag og to.


REGISTRER DEG SOM FIKSER NÅ
TJEN PENGER PÅ 5 ENKLE STEG

📲 Registrer en attraktiv profil
✅ Luado verifiserer din profil
📆 Legg inn ledig tid i din kalender
🤝 Få oppdrag direkte i appen
💰 Betaling til din bankkonto innen 5 dager

HVILKE TJENESTER KAN DU JOBBE MED?

Velg blant mer enn 75 ulike tjenester i hus og hage. Tilby de tjenestene du har kompetanse og lyst til å jobbe med.

 • Møbelmontering
 • Montering av smartlås
 • Handyman tjenester (male, snekre)
 • Hage og utearbeid
 • Flyttehjelp m/egen bil
 • Bortkjøring m/egen bil
 • Bil/båt tjenester
 • Tech Support
 • VaskehjelpHVA VI TILBYR

Du bestemmer selv når og hvor mye du vil jobbe. Du får konkurransedyktig betaling og støtte fra vårt support team.

 • Gratis registrering! Ingen mnd. gebyr
 • Jobb som privat-, frilans-fikser, eller via egen bedrift (ENK/AS)
 • Utbetaling fra 267 kr/timen (privat) og fra 449 kr/timen (frilans/ENK)
 • Betaling på konto innen 5 virkedager
 • Administrer enkelt dine jobber fra appen/Min Side
 • Fleksibelt arbeid – du bestemmer når, hva og hvor

REGISTRER DEG SOM FIKSER NÅ


OM LUADO

Luado er en norsk tjeneste som formidler praktiske boligtjenester enkelt, ansvarlig og forsikret gjennom plattformen Luado Småjobb og håndverker plattformen Luado Prosjekt.

Luado samarbeider med selskaper som IKEA, JYSK, Maxbo, Jernia, Storebrand m.fl med å gjøre det enkelt og trygt for mennesker å finne sammen og få hjelp med oppgaver som møbelmontering, hagearbeid, vaskehjelp og ulike handyman tjenester. → Finn ut mer
OFTE STILTE SPØRSMÅL

Se også vårt Hjelpesenter dersom du ikke finner svar på ditt spørsmål nedenfor.

→ Hva tjener jeg som fikser på Luado?

Som privat-fikser (innenfor småjobbregelverket) har du en fast utbetaling på 267 kr/timen. Som frilans-fikser får du utbetalt 449 kr/timen før skatt/mva og admin avgift til vår partner PayoutPartner. Dersom du tilbyr hjelp via eget ENK/AS kan du selv velge mellom 4 ulike prisnivåer (din utbetaling). 299 kr/timen (kun før mva plikt), 449 kr/timen, 599 kr/timen eller 749 kr/timen. Du betaler skatt og mva av dette beløpet. Du kan enkelt endre mellom prisnivåene.


→ Når kan jeg starte?

Det er opp til deg. Så snart din profil er komplett vil vi godkjenne denne og vipps så er du klar. De fleste er klare for sin første jobb etter 2-3 dager.


→ Hvem bestemmer når jeg jobber?

Det gjør du! Legg inn tidspunkt du vil jobbe i din Luado kalender så vet kundene når du er tilgjengelig for oppdrag.


→ Hva trenger jeg for å starte?

For å bli godkjent som fikser på Luado krever vi følgende av deg: En smarttelefon (iOS/Android) som støtter Luado-appen. At du er over 18 år, har norsk personnummer og tillatelse til å jobbe i Norge. At du har praktiske egenskaper og er ansvarsfull og serviceminded


→ Hvor kan jeg jobbe med Luado?

Luado er tilgjengelig i de største byområdene i Sør-Norge. Dette inkluderer; Stor-Oslo, Drammen-regionen, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Ringsaker-regionen. Sjekk om du kan jobbe i ditt nabolag fra søket i toppen av denne siden.


→ Hvordan får jeg jobber?

Så snart din profil er godkjent av oss og du har tilgjengelig tid i din kalender vil din profil vises i appen og kunder kan velge deg til sitt oppdrag. Dersom du blir valgt vil du motta varsel til din telefon.


→ Hvordan får jeg betalt?

Så snart du har utført et oppdrag bekrefter du dette i appen. Kunden varsles automatisk, bekrefter jobben utført og betaling gjøres så automatisk. Din utbetaling overføres så direkte til din bankkonto via vår betalingspartner Stripe.


→ Hvorfor er profilstyrke viktig?

Luado bruker profilstyrke som et verktøy for å rangere kvalitet på fiksere på plattformen. Desto høyere score, desto bedre synlighet og sannsynlighet for at kundene velger nettop deg. Les mer om profilstyrke her.


→ Hvilken erfaring må jeg ha?

Du må ha praktisk erfaring med de tjenestene du tilbyr via plattformen. Kunder via Luado forventer at du er serviceinnstilt og kan utføre jobben på en god og effektiv måte. Husk at det er du som utfører av oppdraget som står ansvarlig for jobben som gjøres. Dersom du er usikker på egen kompetanse bør du ikke tilby dine tjenester på aktuelle område.