Meny Logg inn

Jobb i Luado


SE ALLE VÅRE LEDIGE STILLINGER

 

Hva gjør vi?

Luado er en norsk startup/scaleup som kobler seriøse tilbydere av tjenester, med kunder som trenger hjelp med små- og store prosjekter i hus og hage.

På Luado kan du få mer enn 100 ulike små- og store tjenester utført i alle større byområder i Sør-Norge. Plattofrmen har også vært tilgjengelig i Finland siden våren 2022.

Vi samarbeid i dag med ledende aktører som blant annet; IKEA, Maxbo, Jernia m.fl., og har opplevd en solid vekst siden oppstart i 2017.

Med en kundetilfredshet i verdensklasse, skalerbar teknologi, solid team, og ikke minst tusenvis av dyktige fiksere og håndverkere på lag – er vi nå klare for å vokse videre.

Vår visjon

I Luado brenner vi for å hjelpe folk med å lykkes i hverdagen. Gjennom Luado plattformen hjelper vi tusenvis av kunder med å lykkes med sine prosjekt i hjemmet, lite eller stort.

Gjennom smart bruk av teknologi gjør vi det enkelt og trygt å tilby, men også å få hjelp. Et ansvarlig arbeidsmarked er viktig for oss. Det norske verdigrunnlaget med fokus på transparens og rettferdighet danner grunnlaget for alt vi gjør.

Våre verdier

Lidenskap: Vi elsker det vi driver med. Vi bryr oss, og viser vår entusiasme i møte med kollegaer, partnere, kunder og våre omgivelser.

Handlekraft: Vi har korte beslutningsveier, og kraft og vilje til å få jobben gjort. Vi omfavner endring, beveger oss raskt og tilpasser oss omgivelsene.

Integritet: Vi tar hverandre og våre omgivelser seriøst – alltid. Vi stiller høye krav til rettferdighet, ærlighet og integritet.

Bli kjent med oss!

Vi er en gjeng som trives godt sammen og er opptatt av å ha det bra på jobb. Vi kommer fra forskjellige bakgrunner, og det mener vi er en styrke for å kunne vokse å utvikle oss. På jobb er vi opptatt av læring og forbedring, og har korte beslutningsveier.

« Vi er et godt, og samlet lag der det sosiale blir satt høyt.

Michelle, Customer Success Manager
Bli kjent med Michelle

Hva kan vi tilby?

  • Bidra til å gjøre en forskjell for enkeltindivid og samfunn
  • Store utviklings- og påvirkningsmuligheter
  • Engasjerte og dyktige kollegaer som brenner for å gjøre en forskjell
  • Kort vei fra beslutning til gjennomføring
  • Arbeidsmiljø med høyt tempo og godt samhold
  • Konkurransedyktige betingelser og verdifull erfaring fra en startup i vekst


Ledige stillinger

Luado er i sterk vekst og er hele tiden på jakt etter flinke folk. Du drives av å være med å utvikle en tjeneste som hjelper folk med å lykkes med sine små og store prosjekter.


Trigges du av å utfordre det etablerte? Er du nysgjerrig, ambisiøs og elsker å løse problemer? Ja, da ønsker vi å høre fra deg. Send en åpen søknad og legg ved din CV fra knappen under.

Send en åpen søknad!


Luado.no benytter cookies for analyser og optimalisering av innhold og tjenester. Les mer