Meny Logg inn

Jobb i Luado


SE ALLE VÅRE LEDIGE STILLINGER

 

Hva gjør vi?

Luado er en norsk startup/scaleup som kobler seriøse tilbydere av tjenester, med kunder som trenger hjelp med små- og store prosjekter i hus og hage.

På Luado kan du få mer enn 100 ulike små- og store tjenester utført i alle større byområder i Sør-Norge. Plattofrmen har også vært tilgjengelig i Finland siden våren 2022.

Vi samarbeid i dag med ledende aktører som blant annet; IKEA, Maxbo, Jernia m.fl., og har opplevd en solid vekst siden oppstart i 2017.

Med en kundetilfredshet i verdensklasse, skalerbar teknologi, solid team, og ikke minst tusenvis av dyktige fiksere og håndverkere på lag – er vi nå klare for å vokse videre.

Vår visjon

I Luado brenner vi for å hjelpe folk med å lykkes i hverdagen. Gjennom Luado plattformen hjelper vi tusenvis av kunder med å lykkes med sine prosjekt i hjemmet, lite eller stort.

Gjennom smart bruk av teknologi gjør vi det enkelt og trygt å tilby, men også å få hjelp. Et ansvarlig arbeidsmarked er viktig for oss. Det norske verdigrunnlaget med fokus på transparens og rettferdighet danner grunnlaget for alt vi gjør.

Våre verdier

Lidenskap: Vi elsker det vi driver med. Vi bryr oss, og viser vår entusiasme i møte med kollegaer, partnere, kunder og våre omgivelser.

Handlekraft: Vi har korte beslutningsveier, og kraft og vilje til å få jobben gjort. Vi omfavner endring, beveger oss raskt og tilpasser oss omgivelsene.

Integritet: Vi tar hverandre og våre omgivelser seriøst – alltid. Vi stiller høye krav til rettferdighet, ærlighet og integritet.

Bli kjent med oss!

Vi er en gjeng som trives godt sammen og er opptatt av å ha det bra på jobb. Vi kommer fra forskjellige bakgrunner, og det mener vi er en styrke for å kunne vokse å utvikle oss. På jobb er vi opptatt av læring og forbedring, og har korte beslutningsveier.

« Vi er et godt, og samlet lag der det sosiale blir satt høyt.

Michelle, Customer Success Manager
Bli kjent med Michelle

Hva kan vi tilby?

  • Bidra til å gjøre en forskjell for enkeltindivid og samfunn
  • Store utviklings- og påvirkningsmuligheter
  • Engasjerte og dyktige kollegaer som brenner for å gjøre en forskjell
  • Kort vei fra beslutning til gjennomføring
  • Arbeidsmiljø med høyt tempo og godt samhold
  • Konkurransedyktige betingelser og verdifull erfaring fra en startup i vekst


Ledige stillinger

Luado er i sterk vekst og er hele tiden på jakt etter flinke folk. Du drives av å være med å utvikle en tjeneste som hjelper folk med å lykkes med sine små og store prosjekter.


Trigges du av å utfordre det etablerte? Er du nysgjerrig, ambisiøs og elsker å løse problemer? Ja, da ønsker vi å høre fra deg. Send en åpen søknad og legg ved din CV fra knappen under.

Send en åpen søknad!