Meny Logg inn

Fremtidens formidlingstjeneste for småjobber

Luado er en ny formidlingstjeneste for småjobber. En tjeneste som effektivt og trygt kobler huseiere som vil ha noe fikset, med flinke folk i nærmiljøet.

Vår ambisjon er å skape fremtidens formidlingstjeneste. En enkel og rettferdig tjeneste som kommer kjøpere, fiksere og samfunnet bedre til gode. Dette gjør vi bla. gjennom;

  • Fast timepris for å motarbeide sosial dumping
  • Småjobben og Luado-fiksere er forsikret i If for økt trygghet for alle
  • Online bestilling og betaling for å motarbeide svart arbeid (alt er sporbart)
  • Proaktiv veiledning om skatteregelverk skal bidra til at småjobbene rapporteres riktig
  • Gratis registrering som Luado-fikser og ingen kostnader ved å vise interesse for en jobb, skal bidra til et mer tilgjengelig og åpent småjobbmarked for alle.

FÅ SMÅJOBBEN FIKSET PÅ 1-2-3

Enten du trenger hjelp med å montere IKEA-møbler, male gjerdet, klippe plenen, eller vaske bilene kobler Luado din småjobb direkte med flinke og verifiserte Luado-fiksere i ditt nabolag. Med en effektiv bestilling i sanntid, sikker online betaling og forsikring inkludert, er Luado den enkleste, tryggeste og mest effektive måten å få hjelp på.


BLI LUADO-FIKSER

Har du ledig tid, praktiske ferdigheter og ønske om å tjene litt ekstra? Ja da kan du enkelt få betalt for å fikse småjobber for andre der du bor. Du registrerer deg uten kostnader, bestemmer hva du vil jobbe med, hvor du vil jobbe, og når du vil jobbe. Enkelt og greit.


NORSK STARTUP 

Luado ble etablert i 2016, av Edvard Eikeland, Jarle Naustvik og digitalbyrået DayTwo. Et selskap som siden 2014 har jobbet sammen med store og små selskaper for å skape gode digitale opplevelser.


LUADO I MEDIENE

NOE DU LURER PÅ?

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss?
Se vår spørsmål og svar side, eller send oss en e-post til hei@luado.no