Meny Logg inn

Velkommen til Luado

Luado er en norsk online-tjeneste som formidler praktiske boligtjenester enkelt, ansvarlig og forsikret.

Fra venstre Jarle Naustivk (CEO), Kaja Sivertsen (Marked) og Edvard Eikeland (Styreleder)


NEI TIL SVART ARBEID!

Luado ble stiftet våren 2016 av Edvard og Jarle og digitalbyrået DayTwo. Vi møtte mange huseiere som trengte hjelp til enkle jobber i hus og hage, men som synes det var tidkrevende å finne hjelp, og vanskelig å sikre at de handlet ansvarlig.

Samtidig traff vi flinke unge, og andre som stod utenfor arbeidslivet, som gjerne vil bidra, men ikke til enhver pris! Uansett hvor liten jobben er, bør den formidles under trygge rammer og med en anstendig lønn!

Derfor laget vi formidlingstjenesten Luado. Med en fastpris på 249 kroner per time og et samarbeid med Skatteetaten, sier vi nei til svart arbeid og sosial dumping. Og med forsikring fra If inkludert i prisen, sikrer Luado både bestiller og fikser dersom uhell oppstår.


SMÅ JOBBER. STOR NYTTE

Luado gjør det enklere å få hjelp til mindre oppgaver i hus og hage, enten det er montering av IKEA-møbler, bortkjøring av hageavfall, bilvask eller plenklipp. Samtidig hjelper vi unge og andre som står utenfor det faste arbeidslivet til ekstra inntekt og verdifull arbeidserfaring. Et tilgjengelig, åpent og ansvarlig småjobbmarked er ikke bare nyttig for de som bestiller og jobber, men for samfunnet som helhet.

Bli kjent med Luado-fikser Felix

– Da jeg akkurat har gått ut fra videregående er Luado en perfekt tjeneste som en inngang til arbeidslivet. Gjennom Luado får jeg erfaring og får gjort mange ulike arbeidsoppgaver, samtidig som jeg får tjent litt ekstra hver måned.

Felix, Luado-fikser

Møt flere av våre Luado-fiksere her.


VI HØRER GJERNE FRA DEG

Vår ambisjon er å skape fremtidens formidlingstjeneste. Vi er fortsatt i startgropen, og vi vil veldig gjerne ha innspill til hvordan vi kan gjøre tjenesten bedre for bestillere og fiksere. Send oss en e-post på hei@luado.no.


BLI LUADO-FIKSER

Vil du bli Luado-fikser? Registrerer deg her, så tar vi raskt kontakt for et intervju før du er klar til å fikse småjobber via Luado.no.


LUADO I MEDIENE

– Det viktigste er at flest mulig har faste jobber, men det er veldig flott å se at en tjeneste nærmest markedsfører seg på seriøsitet og kamp mot sosial dumping. Det bør andre lære av, sier Julie Lødrup, førstesekretær i LO.

(Dagsavisen 11. juni 2017)