Meny Logg inn

Velkommen til Luado

Luado er en norsk tjeneste som formidler praktiske boligtjenester enkelt, ansvarlig og forsikret.

NEI TIL SVART ARBEID!

Luado ble stiftet våren 2016 av grunderne Jarle Naustvik og Edvard Eikeland i samarbeid med digitalbyrået DayTwo.

Vi møtte mange huseiere som trengte hjelp til enkle jobber i hus og hage, men som synes det var tidkrevende å finne hjelp, og vanskelig å sikre at de handlet ansvarlig.

Samtidig traff vi flinke unge, og andre som stod utenfor arbeidslivet, som gjerne vil bidra, men ikke til enhver pris! Uansett hvor liten jobben er, bør den formidles under trygge rammer og med en anstendig lønn!

Derfor laget vi formidlingstjenesten Luado. Med fokus på ansvarlige og transparente priser og et samarbeid med Skatteetaten, sier vi nei til svart arbeid og sosial dumping. Og med forsikring fra Storebrand inkludert i prisen, sikrer Luado både bestiller og fikser dersom uhell oppstår.

Luado samarbeider i dag med kjente aktører som IKEA, Maxbo og Jernia om å tilby deres kunder hjelp med to-do listen.

Lyst til å bli med å gjøre en forskjell? Se våre ledige stillinger her
SMÅ JOBBER. STOR NYTTE

Luado gjør det enklere å få hjelp til mindre oppgaver i hus og hage, enten det er montering av IKEA-møbler, bortkjøring av hageavfall, bilvask eller plenklipp.

Samtidig hjelper vi unge og andre som står utenfor det faste arbeidslivet til ekstra inntekt og verdifull arbeidserfaring. Et tilgjengelig, åpent og ansvarlig småjobbmarked er ikke bare nyttig for de som bestiller og jobber, men for samfunnet som helhet.

– Da jeg akkurat har gått ut fra videregående er Luado en perfekt tjeneste som en inngang til arbeidslivet. Gjennom Luado får jeg erfaring og får gjort mange ulike arbeidsoppgaver, samtidig som jeg får tjent litt ekstra hver måned.

Felix, Privat fikser på Luado

Bli kjent med flere av fikserne som tilbyr sin hjelp via Luado-appen.

FINN EN LEDIG FIKSER HER
HER FINNER DU LUADO

Luado er for tiden tilgjengelig for mer enn 1 million husstander i Sør-Norge. I appen finner du flinke fiksere som kan hjelpe deg i Stor-Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Sørlandet og i Ringsakeområdet.


Finn ut mer hvor vi tilbyr hjelp her..
VI HØRER GJERNE FRA DEG

Vår ambisjon er å vise vei innen bærekraftig delingsøkonomi ved smart bruk av teknologi og med å sette menneskene i sentrum. Vi er fortsatt i startgropen, og vi vil veldig gjerne ha innspill til hvordan vi kan gjøre tjenesten bedre. Send oss gjerne en e-post på hei@luado.no.
TILBY DIN HJELP I LUADO-APPEN

Vil du tilby din hjelp i Luado-appen? Finn ut mer om dine muligheter og registrer en privat- eller profesjonell profil. Det er gratis å registrere seg og ingen binding.

Registrer deg
LUADO I MEDIENE

– Det viktigste er at flest mulig har faste jobber, men det er veldig flott å se at en tjeneste nærmest markedsfører seg på seriøsitet og kamp mot sosial dumping. Det bør andre lære av, sier Julie Lødrup, førstesekretær i LO.

(Dagsavisen 11. juni 2017)