Meny Logg inn

Si hei til Michelle


Fakta:

Navn: Michelle
Stilling: Customer Success Manager
Ansatt siden: 2019


Michelle synes det er unikt å jobbe i en startup, og har siden starten i 2018 hatt en stupbratt læringskurve.

– Å få bidra med innspill og være tett på de fleste prosjekter er både spennende og motiverende, sier Michelle.


Hva gjorde du før du kom til Luado?

Før jeg kom til Luado bodde og studerte jeg i Sydney. Da jeg kom tilbake til Norge klødde det i fingrene etter å starte noe eget, og jeg prøvde meg på 2 forskjellige bedrifter. Her lærte jeg masse, men var også gira på å flytte til Oslo og bli med i en startup som allerede var et lite team – Og sånn fant jeg Luado!


Hva brenner du for?

Jeg brenner for å skape ting. Enten om det er en bedrift, en sosial samling eller systemer i kjøkkenskapet mitt.


Hva liker du med å jobbe i Luado?

Det jeg liker best med å jobbe i Luado er at stemmen din blir hørt. Vi jobber som et team der alles tanker er med på å forme hvem vi er, og hvem vi vil være i fremtiden. I tillegg er vi et godt og samlet lag der det sosiale blir satt høyt i form av samlinger så og si hver måned.


Hva liker du å holde på med ved siden av jobb?

Utenfor arbeidstid er jeg en som liker å ta vare på meg selv ved å trene for å holde meg sunn og frisk. I tillegg bruker jeg mye tid på familie, kjæreste og venner. Jeg elsker også å ha det organisert og ryddig – så du skal ikke se bort i fra at jeg rydder i kjøkkenskap en fredag kveld. Jeg er også litt for glad i søppel-TV, men de fleste helger/ferier er en god kombo av alt nevnt ovenfor.


Hvordan er det å jobbe i en start up?

Det er unikt! Mest av alt er det spennende og motiverende, for man står så tett på alle prosjektene og får komme med innspill på det meste. Men det er også utfordrende, for man vil gjøre alt på én gang, og det finnes det ikke nok timer i døgnet for å gjennomføre. Læringskurven min går så bratt som du får den til å gå.Vil du bli vår nye kollega?

Luado er i sterk vekst og er hele tiden på jakt etter nye kollegaer som brenner for å hjelpe folk med å lykkes i hverdagen.

Sjekk ut dine muligheter på våre karrieresider
Luado.no benytter cookies for analyser og optimalisering av innhold og tjenester. Les mer