Meny Logg inn

Luado Vennehjelp – en gratis tjeneste i en tid hvor mange trenger hjelp

Aldri før har det vært viktigere at vi tar vare på hverandre. Og særlig at vi tar vare på de som trenger det aller mest.

Derfor har vi i Luado nå startet den kostnadsfrie tjenesten Luado Vennehjelp ❤️ – en tjeneste som trygt og effektivt kobler deg som trenger litt ekstra hjelp i hverdagen med frivillige vennehjelpere.

Vennehjelp er nå tilgjengelig i Stor-Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

FÅ HJELP FRA EN FRIVILLIG HER

Med Luado Vennehjelp-tjenesten kan du få hjelp med alt fra å gå ærend, lufte hunden, hjelpe til med praktiske oppgaver i hjemmet, ordne opp i teknisk utstyr eller rett og slett finne noen å snakke med.

⚠️ FRIVILLIGE HJELPERE SØKES

Er du eksisterende bruker på Luado, og ønsker å bli Vennehjelper, vennligst logg inn og registrer deg (3-5 min). For nye brukere velg under.

BLI FRIVILLIG VENNEHJELPER ❤️


– Dette er en tid hvor det er ekstra viktig at vi backer hverandre! Luado gjør det enkelt for meg å tilby min hjelp til andre. Derfor stiller jeg opp som frivillig vennehjelper i Luado-appen

Vennehjelper, Tania fra Oslo
17. Mars 2020


NOE DU LURER PÅ?

Finner du ikke svar på det du lurer på over? Send oss en e-post til hei@luado.no. Våre åpningstider er alle dager 10:00-15:00.


Luado.no benytter cookies for analyser og optimalisering av innhold og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden godtar du dette. Les mer