Message bubble warningVi gjør tiltak mot spredning av korona. Les mer
Meny Logg inn

Hei, Martinus her!

Sist online: 18 min siden

4.8/5 I SNITT KUNDERATING

Svarer innen: +60 min. og 95% respons

Jeg har utført 314 jobber

Jeg har 100 timer ledig neste 30 dager

Utfører jobber i Stor-Oslo

Jeg har Std. verktøykasse og Proff verktøykasse

wrench Montering- og reparasjoner

Utfører: Oppheng, Små reparasjoner, Montering møbler, Kjøkkenmontering, Montering av innredninger og Montering Yale Doorman

Har erfaring fra montering av IKEA sine produkter. Samt stoler, bord, senger, sofaer, skap og pulter m.m fra andre leverandører. Jeg monterer også lamper og bilder med alt fra messing tråd til gipsplate anker. Kan montere det meste på betong, fliser, baderom, gips, treverk og det meste av overflater. Har erfaring fra reparasjon av spisebord, kjøkkenbenker, trapper, pulter, stoler, senger og lignende. Jeg er en handy person som med letthet monterer det som blir satt foran meg.

Erfaring: Mye

Hage- og utearbeid

Utfører: Gressklipp, Beskjæring, Raking/luking, Tunge løft/sjauing, Snømåking, Trefelling, Beplantning, Vask av terrasse/fasade/gjerde og Annet hage- og utearbeid

Har luket ugress, plantet trær og planter, trimmet hekker, klippet plen med sylinder-klipper, disel/elektrisk plenklipper og "plen traktor". Raking, sanking, brenning av plen. Hugget ved. Gjødslet blomster. Plantet plen, blomster og vet hvordan man gjør det pent i en hage.

Erfaring: Mye

Flyttehjelp

Utfører: Pakking og Bæring og sjauing

Erfaring med bæreseler, flytting av pano, tunge løft og har erfaring med å finne gode løsninger for å bære/transportere artikler og innbo skap, senger etc...

Erfaring: Mye

vacuum-cleaner Husarbeid

Utfører: Hushjelp, Selskap/servering og Annet husarbeid

Jeg har god erfaring med total husvask. Har gode rutiner med grønnsåpe/salmiakk/vann/mopping og rekkefølgen av dette for å motvirke bakterie-dannelse på sikt. Jeg hjelper gjerne til med husvask, støv tørking, kjøkken rengjøring og rengjøring av bad. Som servitør har jeg også flere års erfaring innen renhold av både kjøkken og restaurant. Har tidligere jobbet i rengjørings-firmaet "Ren+" også.

Erfaring: Mye

hammer-1 Snekkerarbeid

Utfører: Dører/vinduer, Gulvarbeid, Vegger/tak, Utvendig snekkerarbeid, Rivearbeid og Andre snekkertjenester

Har vært snekker assistent og kan blande sement, bære materiale, rydde på anlegg og gjøre enkelt snekker-arbeid. Godt kjent med en rekke power-tools. Har erfaring med å legge tak, samt manøvrere meg på en byggeplass. Montering av stillas kan jeg. Samt gjøre innkjøp av material underveis i konstruksjons prosjekter. Kan bruke elektrisk spiker-pistol, drill, bor, stikksag m.m

Erfaring: Mye

paint-brush-2 Malearbeid

Utfører: Sparkle vegger/tak, Male tak/vegger inne, Male utvendig, Male detaljer (karmer/lister m.m.), Tapetsering, Gulvlegging og Andre maletjenester

Har malt mange hus opp igjennom årene. Har fokus på sikkerhet, renslighet og nøyaktighet når det kommer til maling av hus, utendørs eller innendørs. Jobber effektivt og trygt samt tar jeg kan jobbe selvstendig, samt ta kundens behov og instrukser veldig bokstavelig. Kan sparkle, grunne og tapetsere det som trengs.

Erfaring: Mye

Vedlikehold båt/bil

Utfører: Båtpuss, Dekkbytte og Bilpleie (vask/polering)

Har erfaring med å skifte hjul på biler, vask av bil, polering av bil og generell rengjøring av bil/båt innendørs og utendørs. Hel-rengjøring av bil er lett. Men å skulle rengjøre understell på båt krever litt retningslinjer.

Erfaring: Mye

cursor-hand-1 Hjelper

Utfører:

Når det kommer til assistanse av eldre, yngre, eller andre som trenger assistanse av noe slag så er jeg veldig behagelig å forholde seg til. Jeg er løsningsorientert, effektiv, hyggelig og omtenksom. Jeg har en god fysikk, og hjelper gjerne til med alt som har med innkjøp av mat, barnepass, kjøring eller hushold.

Erfaring: Mye

couch IKEA-montering

Utfører: Garderobeskap standard, Kommoder, hyller og skap, TV- og mediamøbler, Sofa og senger, Utemøbler, Andre møbler, Flere ulike møbler, Veggmontering og oppheng, Kjøkkenmontering, Baderomsmøbler, Hente og montere, Kontormøbler og Garderobeskap med tilpasninger/skyvedører

Har erfaring med å montere pax skap, senger, hyller, møbler, alt mulig. Jeg stiller med drill, bits, griper, vater, hammer, ekstra utstyr som trengs for å bli fort ferdig. Det viktigste er vel å være to stykker på jobber som krever 2 personer. Men har også erfaring med å klare en tomannsjobb alene. Men da kan det ta lengre tid å bli ferdig:):)

Erfaring: Mye

 • Michael

  IKEA-montering

  Samlet 5 IKEA møbler for meg. Punktlig, enkel å kommunisere med og gjør en bra jobb. Veldig fornøyd

  06. January 2021

 • Astrid Berge

  IKEA-montering

  Veldig fornøyd med Martinus, flink og hyggelig person.

  06. December 2020

 • Hanne

  IKEA-montering

  Dyktig og hyggelig. Monterte IKEA skyvedørsgarderobe kjapt og fint.

  27. November 2020

 • Eli

  IKEA-montering

  26. November 2020

 • Marisnne

  IKEA-montering

  Veldig flink og hyggelig . Leverer nydelig arbeid og rydder opp etter seg! Anbefales !!

  26. November 2020

 • Kristin

  Montering- og reparasjoner

  Martinius monterte et servantskap for meg, kom med sin verktøy koffert, fikk en kaffe, fikset alt, og etterlot badet med et nytt servant skap, behagelig person og flott utført oppdrag.

  25. November 2020

 • Terje

  IKEA-montering

  22. November 2020

 • Ragnhild

  IKEA-montering

  Martinius hyggelig, flink, positiv fikser å få besøk av. Oppsett av Pax garderobedører var perfekt. Anbefaler han på det sterkeste

  16. November 2020

 • Jørn

  Hage- og utearbeid

  Beste anbefalinger. Både veldig hyggelig og arbeidsom!

  16. November 2020

 • Nicolai

  IKEA-montering

  Martinus var punktlig og meget hyggelig. Han var i tillegg veldig effektiv og grundig, og gjorde jobben mye raskere enn forventet. Anbefales på det sterkeste!

  14. November 2020

 • Sikander

  IKEA-montering

  13. November 2020

 • Kristian

  Malearbeid

  08. November 2020

 • Eddy

  IKEA-montering

  Flink og pålitelig :)

  29. October 2020

 • Jon

  Montering- og reparasjoner

  27. October 2020

 • Norsk musikkråd

  IKEA-montering

  19. October 2020

 • Anett

  Snekkerarbeid

  16. October 2020

 • Ida Helene

  IKEA-montering

  15. October 2020

 • Eddy

  IKEA-montering

  11. October 2020

 • Cecilie

  IKEA-montering

  1 : Avtalen var at han skulle komme på en lørdag. Vi satt hjemme hele lørdagen og ventet. Vi ringte og sendte melding, men han svarte ikke før på mandag. Da svarer han at «det har gått meg hus forbi». 2 : Avtalte ny dag, han kom (forsinket 30 min!) og skulle bl.a skru sammen en hattehylle og henge opp på veggen. Først så boret han feil i veggen så hyllen ville blitt hengende skjevt. Så boret han hull i hattehyllen! Aner ikke hvor hodet hans var når han kunne klare å gjøre dette...... Ergo vi måtte dra på Ikea og kjøpe ny hylle! (Han beklaget seg ikke men sa vi kunne tette igjen hullet...). Dette var en helt ny hylle. Kostet bare 300,- på IKEA, men pga hans feil, ble jo prisen 600,- siden vi måtte kjøpe en ny. 3 : Han kommer tilbake neste dag når vi har kjøpt ny hattehylle (denne betalte vi selv, og han tilbydde seg ikke å betale denne, selv om det var han som ødela den!) 4 : Han dekker hullene i veggen der han boret feil, og boret nye hyll og hengte opp hyllen. Vi måtte da pusse ned og male over der han boret feil hull.... 5 : Anbefaler virkelig IKKE denne personen til å utføre jobb i hjemmet. Vi valgte han fordi han skulle være profesjonell, men dette er en hobbyfikser uten utdannelse. Neste gang velger vi en voksen profesjonell MANN!

  03. October 2020

 • Christina

  Montering- og reparasjoner

  Veldig fornøyd. Martinius var ryddig i dialogen i forkant, møtte presis og gjennomførte flere jobber på en god måte; fra oppheng og småfiksing, til silikonering, litt hagearbeid og kapping/festing av knappeplast rundt utvendig grunnmur i betong. Det måtte litt mekking til, et par turer til jernvare, men ikke en sur mine fra Martinius tross litt motstand og regn. Kreativ, ryddig og ordentlig.

  29. September 2020

 • Lars

  Montering- og reparasjoner

  28. September 2020

 • Adelina

  Montering- og reparasjoner

  Veldig enkelt å avtale og tilpasse tid. Veldig flink fikser med eget utstyr, jobben ble gjort veldig raskt og nøye.

  22. September 2020

 • Terje Kontrad

  IKEA-montering

  Meget sympatisk ung mann, som det er lett å forholde seg til.

  17. September 2020

 • Norsk musikkråd

  IKEA-montering

  14. September 2020

 • Tania

  IKEA-montering

  Nice person, good job.

  09. September 2020

 • Philip

  Snekkerarbeid

  Punktlig. Vennlig. Kompetent. Godt gjennomført.

  06. September 2020

 • Henrik

  Hage- og utearbeid

  Meget godt fornøyd!

  03. September 2020

 • Stian Wessel

  IKEA-montering

  02. September 2020

 • Irina

  Montering- og reparasjoner

  22. August 2020

 • Hedda

  IKEA-montering

  Martinus er kunnskapsrik, hjelpsom og høflig - løsningsorientert og dyktig - anbefales på det varmeste!

  19. August 2020

 • Victoria

  Malearbeid

  Vi er fornøyde med male jobben som ble utført på trepanelet våres, han malte inni kroker og kriker og ingen renne flekker og dekkende. Vi hadde litt for stort rom og derfor må han komme å male taket igjen. Vi håper det blir like bra.

  18. August 2020

 • Lennart

  Hage- og utearbeid

  gott utført arbete, ok fyr

  11. August 2020

 • Lennart

  Hage- og utearbeid

  gott utført arbete

  20. July 2020

 • Magnus

  Snekkerarbeid

  Martinus monterte skap, skuffer og benkeplate med nedfelt vask på vaskerommet. Arbeidet ble utført pent og nøyaktig med nødvendige tilpasninger. Hyggelig fyr og kan trygt anbefales.

  09. July 2020

 • Marion

  Snekkerarbeid

  Vi var bortreist da jobben ble utført. Det var en dør som måtte gjøres litt kortere. Døren ble satt ut og Martinius gjorde jobben helt perfekt! Har bare gode erfaringer med Luado-folkene! Beklager til deg, Martinius for sen tilbakemelding - trodde jeg hadde gjort det!😊

  08. July 2020

 • Thore

  IKEA-montering

  Martinus ringte like før avtalt fremmøtetid og ba om å få det utsatt. Da han kom senere, var han preget av å ha vært «på byen» kvelden før, og gjorde en jobb det var vanskelig å godta. Han anbefales ikke.

  07. July 2020

 • Juni

  Hage- og utearbeid

  07. July 2020

 • Guro

  IKEA-montering

  29. June 2020

 • Lennart

  Hage- og utearbeid

  Gott utført arbete

  28. June 2020

 • halvor

  Malearbeid

  Utvendig skraping og maling av sommerhus.

  17. June 2020

 • Alexander

  IKEA-montering

  22. May 2020

 • Audun

  Malearbeid

  Veldig hyggelig og flink, utførte maleoppdraget som ønsket.

  20. May 2020

 • Alexander

  IKEA-montering

  19. May 2020

 • Sidsel

  Flyttehjelp

  12. May 2020

 • Deichman Røa

  IKEA-montering

  Martinus fikk en litt større jobb enn både han og jeg hadde forestilt oss, det gikk likevel kjempebra. Han sto på til han ble ferdig. Respekt!

  11. May 2020

 • Martin

  IKEA-montering

  Hyggelig og effektiv, meget vel utført jobb

  05. May 2020

 • Margrethe

  IKEA-montering

  25. March 2020

 • Espen

  Snekkerarbeid

  Godt utført jobb. Flink, effektiv og hyggelig!

  04. March 2020

 • Jeannette

  Montering- og reparasjoner

  02. March 2020

 • Trond

  Montering- og reparasjoner

  Svært bra. Veldig effektiv og lett å jobbe mrd

  28. February 2020

 • Susilkumar

  IKEA-montering

  27. February 2020

 • Liselotte

  Malearbeid

  Veldig flink til å sette på tapet!

  21. February 2020

 • Suofen

  IKEA-montering

  En hygglig fikser og veldig fornøyd med jobben som ble gjort! Anbefales!

  20. February 2020

 • Stein

  Montering- og reparasjoner

  20. February 2020

 • Deichman Røa

  IKEA-montering

  17. February 2020

 • Zenja

  IKEA-montering

  Martinus er utrolig trivelig og var behagelig å samarbeide med. Han bygget Pax-skap til alle tre soverommene i leiligheten vår og jeg opplevde ham som nøyaktig og med god flyt. I tillegg bidro han med gode vibber i en hektisk flytteprosess :) Det gjenstår bare å se om skapene står i morgen også ;)

  14. February 2020

 • Kaja

  Husarbeid

  07. February 2020

 • Adriana

  Malearbeid

  Veldig fornøyd. Nøye maler!

  31. January 2020

 • Alam

  IKEA-montering

  29. January 2020

 • Jasvinder

  IKEA-montering

  28. January 2020

 • Emma

  Montering- og reparasjoner

  13. January 2020

 • Monica

  IKEA-montering

  Superfornøyd:) Effektiv og hyggelig!

  08. January 2020

 • Andre

  IKEA-montering

  Super service. 10/10.

  06. January 2020

 • Sergio

  Montering- og reparasjoner

  06. January 2020

 • Kristian

  IKEA-montering

  positiv, høflig og effektiv

  23. December 2019

 • Anders

  Malearbeid

  23. December 2019

 • Petter Erik

  IKEA-montering

  Vennlig ung mann som var til stor hjelp.

  21. December 2019

 • Mats

  IKEA-montering

  Positiv, pliktoppfyllende og dyktig håndverker. Leverte på tid og med god presisjon. Meget fornøyd med Martinus - kan på det sterkeste anbefale han til andre.

  03. December 2019

 • Claus

  IKEA-montering

  Arbeidet er utført meget bra. Har orden i det han gjør, og er ferdig før tiden!

  27. November 2019

 • Johan

  IKEA-montering

  Montering av PAX garderobeskap. Hyggelig og flink.

  18. November 2019

 • Roy

  IKEA-montering

  13. November 2019

 • Sissel

  Montering- og reparasjoner

  Løsningsorientert, rask og effektiv. Hyggelig person.

  11. November 2019

 • julie kristine

  IKEA-montering

  Veldig effektiv, hyggelig og flink. Vi bruker garantert Martinius igjen!

  09. November 2019

 • Kristian

  Montering- og reparasjoner

  Martinus er dyktig, arbeidsom og service-minded!

  29. October 2019

 • Vegard

  IKEA-montering

  Dårlig kommunikasjon i form av alltid sen å svare på melding. Bytting av tidspunkt for jobben fire (4) min før oppdraget skulle utføres, men en dårlig unnskyldning - Vi måtte akseptere dagen etterpå enda vi hadde en avtale. "Avansert verktøy" mener jeg er misvisende. Utført i hastverk, klaget hele tiden på hvor dårlig tid han hadde og hvor viktig den andre jobben han skulle på var (les: ble oppfattet som at denne jobben ikke var viktig). Jobben ble utført greit, men kunne vært mye mer nøyaktig. Gjorde en innsats for å være forberedt seg i forkant, det var positivt. Hyggelig person å snakke med, forsto oppdraget fort.

  20. October 2019

 • Henrik

  Montering- og reparasjoner

  Pålitelig, effektiv og grundig. Jeg gir Martinus de beste anbefalinger :)

  07. October 2019

 • Ragnar

  IKEA-montering

  Hyggelig, høflig og dannet håndverker som arbeidet raskt og var sikker i utførelsen av jobben.

  23. September 2019

 • Anne

  Montering- og reparasjoner

  19. September 2019

 • Solveig Teien

  IKEA-montering

  Martinus er veldig hyggelig og serviceorientert, effektiv og løsningsdyktig. Jeg er svært fornøyd!

  16. September 2019

 • Ullriche

  IKEA-montering

  16. September 2019

 • Hanne

  Snekkerarbeid

  Flink og effektiv - bruker gjerne Martinus igjen!

  12. September 2019

 • Urda

  Montering- og reparasjoner

  Veldig fornøydmed utført arbeide.!

  10. September 2019

 • Linda

  IKEA-montering

  10. September 2019

 • Nils Lid

  Montering- og reparasjoner

  Utmerket jobbing, også denne gang.

  07. September 2019

 • Jan-Tore

  Snekkerarbeid

  Martinus kom til avtalt tidspunkt og utførte en bra jobb! Hyggelig og effektiv.

  04. September 2019

 • Nils Lid

  IKEA-montering

  Utmerket utført, av høflig, dyktig, målrettet, kvalitetsbevisst fikser.

  31. August 2019

 • Inger Marie Silli

  IKEA-montering

  Godt gjennomført og fint resultat!!

  26. August 2019

 • Jarl Martin

  Montering- og reparasjoner

  Hyggelig kar,holdt avtale,jobben ble gjort.

  24. August 2019

 • Ulf Jacob

  Flyttehjelp

  Hyggelig og effektiv da han jobbet etter å ha blitt litt forsinket til oppmøte. Anbefales.

  21. August 2019

 • Espen

  Montering- og reparasjoner

  Flink, effektiv og hyggelig

  14. August 2019

 • Jørgen

  IKEA-montering

  15. July 2019

 • Lennart

  Hage- og utearbeid

  Jag ær førnøjd med utført jobb

  29. June 2019

 • Jonina

  Malearbeid

  Strålende arbeid og innsats som alltid. Meget fornøyd.

  26. June 2019

 • Hilde Løvdal

  IKEA-montering

  24. June 2019

 • Charlotte

  IKEA-montering

  Kjempe bra jobb. Vi er super fornøyde!

  21. June 2019

 • Hanne

  Husarbeid

  Martinus var veldig hyggelig og gjorde jobben som beskrevet. Jeg leide han inn til en utvaskingsjobb, med ett spesielt stort ønske om grundig vasket bad. Dette oppfylte han helt perfekt 👏 vil absolutt anbefale han til andre som behøver hjelp med vask.

  20. June 2019

 • Bjørn

  Hage- og utearbeid

  Veldig fornøyd tusen takk!

  19. June 2019

 • Ben

  Hage- og utearbeid

  Supert levert.

  15. June 2019

 • Lennart

  Hage- og utearbeid

  Arbetsam og nogran Ok fyr

  14. June 2019

 • Knut

  Hage- og utearbeid

  Presis, hyggelig og grundig mann.

  11. June 2019

 • Nora

  Malearbeid

  Veldig bra! Kan anbefales til både maling og vask av vinduer

  09. June 2019

 • Bjørn

  Montering- og reparasjoner

  Martinus er veldig effektiv og behagelig.

  08. June 2019

 • Nora

  Husarbeid

  Så fornøyd at vi har avtalt mer tid i morgen. Martinus vasket vinduer så de ble skinnende rene og ble igjen en time for å hjelpe meg med å male lister.

  08. June 2019

 • Mai Gunn

  Flyttehjelp

  Super hyggelig og arbeidsom mann. Jobben ble utført på en utmerket måte.

  06. June 2019

 • Christine

  Oppussing

  Martinus er nøyaktig, kreativ og ordentlig. Hyggelig er han også.

  03. June 2019

 • Solfrid

  Hage- og utearbeid

  Veldig fornøye.

  02. June 2019

 • Nils

  Rengjøring

  Energisk og nøye med å få jobben best mulig utført.

  31. May 2019

 • Asha

  Montering- og reparasjoner

  Fin kar bra jobbet 👍🏾

  31. May 2019

 • Liv

  Oppussing

  29. May 2019

 • Henny

  Oppussing

  26. May 2019

 • Lennart

  Hage- og utearbeid

  Gott utført arbete,noggrann Lætt att samarbeta med

  26. May 2019

 • Henny

  Oppussing

  25. May 2019

 • Rune

  Montering- og reparasjoner

  24. May 2019

 • Anonym

  Flyttehjelp

  Flott utført jobb! Sto på og fikk jobben gjort!

  21. May 2019

 • Ingunn-Sofie

  Flyttehjelp

  Kom presis. Hyggelig og effektiv.

  19. May 2019

 • Jorunn

  Hage- og utearbeid

  Andre gang han var hos oss, fortsatt hyggelig,presis og arb.som. Våre beste anbefalinger😊

  16. May 2019

 • Ben

  Hage- og utearbeid

  15. May 2019

 • Linda

  Hage- og utearbeid

  14. May 2019

 • Jorun

  Montering- og reparasjoner

  Martinus er er hyggelig og nøyaktig. Bruker ham gjerne ved en annen anledning.

  14. May 2019

 • Frøya

  Hage- og utearbeid

  Martinus kom presis og gjorde en veldig god jobb!! Anbefales!

  13. May 2019

 • Lilia

  Montering- og reparasjoner

  Meget dyktig og ypperlig service!

  06. May 2019

 • Per

  Hage- og utearbeid

  Martinius er flink og arbeidssom. Jeg gir han mine beste anbefalinger.

  25. April 2019

 • Jorunn

  Hage- og utearbeid

  Presis,høflig og arbeidsom . Anbefales !😊

  24. April 2019

 • Christoffer

  Hage- og utearbeid

  Super fyr, punktlig og effektiv med sliping og hagearbeid

  22. April 2019

 • Lars

  Hage- og utearbeid

  Vi trengte hjelp til raking/rydding av stor gressplen med mye løv og kvist. Det er første gang vi prøvde Luado, så vi var veldig spent på hvordan det ville fungere. Martinus var en positiv overraskelse. Vi er veldig godt fornøyd. God kommunikasjon på forhånd. Han møtte opp i god tid, og på veldig kort varsel. Han utførte arbeidet raskt og godt. Vi kan anbefale ham, og bruker ham gjerne igjen.

  13. April 2019

Visste du at

Jeg har vært på Luado siden April 2019

Jeg har utført 314 jobber

Jeg har Std. verktøykasse og Proff verktøykasse

Svarer vanligvis innen +60 min.

Hvorfor velge meg?

Du bør velge meg fordi...

Hei. Jeg ønsker å uttrykke det at gjennomføring, kvalitet, ydmykhet og redelighet er viktig i en slik type business som dette her. Jeg ønsker å levere tjenester via Luado som står i stil til kundens behov, samt ønsker jeg å uttrykke en villighet til å gjøre ting effektivt, ordentlig og bra. Jeg er 31 år, artist og student på Noroff musikkproduksjon. Alt vel:)

Når jeg ikke er opptatt på Luado...

Jeg driver ett plateselskap som produsent og artist. Bor på Holmenkollen og trener masse. Jeg er mye ute og farter, er med gode venner og diverse.

Jeg sørger alltid for å...

Jeg sørger alltid for å være effektiv, blid, serviceinnstilt og ydmyk. Jeg er effektiv uten å virke stresset. Når jeg først er på jobb, så gir jeg alt.

I dette området jobber jeg

Jeg er tilgjengelig

11:00 – 18:00
Tilgjengelig tid
11:00 – 19:00
Tilgjengelig tid
11:00 – 15:00
11:00 – 19:00
Tilgjengelig tid
11:00 – 13:00
Tilgjengelig tid
14:00 – 16:00
11:00 – 18:00
Tilgjengelig tid
11:00 – 19:00
Tilgjengelig tid
11:00 – 18:00
11:00 – 19:00
Tilgjengelig tid
11:00 – 13:00
Tilgjengelig tid
14:00 – 17:00
18:00 – 19:00
Tilgjengelig tid
Luado.no benytter cookies for analyser og optimalisering av innhold og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden godtar du dette. Les mer