Meny Logg inn

Hei, Bjørnar her!

Sist online: 3 mnd siden

4.6/5 I SNITT KUNDERATING

Svarer innen: +60 min. og 83% respons

Jeg har utført 11 jobber

Jeg har 0 timer ledig neste 30 dager

Utfører jobber i Oslo/Akershus

Jeg har Std. verktøykasse

wrench Montering- og reparasjoner

Utfører: Oppheng, Små reparasjoner, Montering møbler og Annen montering

God på å montere PC, TV, Mac osv.. I jobben som oppdretter er det alltid noko å fiksa. Liker velsig godt å sette sammen ting, bruke verktøy og drill. Har montert ein del møbler hos meg sjølv, familie og venner.

Erfaring: Middels

Hage- og utearbeid

Utfører: Gressklipp, Beskjæring, Raking/luking, Tunge løft/sjauing, Snømåking, Vask av terrasse/fasade/gjerde og Annet hage- og utearbeid

Har måka snø så lenge eg kan huska. Gjer det kvart år når eg er på hytta vår i Valdres om vinteren. Mamma og pappa, samt farmor, har stor hage og tomt som eg jobber mykje i kvar sommer. Her gjort mykje av det siden eg var liten. Alt ifrå beskjering av hekker, gressklipping med kantklipper og gressklipper, legge bark, plikke bær, male opp kvister, osv... Eg har også jobbet noen sommerer med skogrydding.

Erfaring: Middels

Flyttehjelp

Utfører: Pakking og Bæring og sjauing

Har fire storesøstrer der minst ei har flytta kvart år. Alltid eg og pappa som må trå til. Det seier vel sitt. Kan gjerne bidra med noe om det trengst!

Erfaring: Middels

vacuum-cleaner Husarbeid

Utfører: Hushjelp, Vaskehjelp og Annet husarbeid

Har hatt flere ordninger tidligere der eg kom på besøk til farmor, mormor og andre grand tanter for å vaske, rydde, ta oppvask, tørke støv, bære ut søppel, o.l.

Erfaring: Mye

paint-brush-2 Malearbeid

Utfører: Sparkle vegger/tak, Male tak/vegger inne, Male utvendig, Male detaljer (karmer/lister m.m.) og Andre maletjenester

Har mykje erfaring fra maling av hus, hytte leiligheter, plast båter, metallbåter i stål og aluminium. Har jobbet ein del i feriar med oppusing av barndomsheimen. Liker at alt skal vere skikkelig og at jobben vert gjort bra. Er littegranne perfeksjonist.

Erfaring: Middels

Vedlikehold båt/bil

Utfører: Båtpuss og Bilpleie (vask/polering)

Har god erfaring fra oppdrett med puss og sliping av metallbåter, for så og male. Samt puss, polering av plastbåter. Har også erfaring av å vaske biler, polering og vask innvendig.

Erfaring: Middels

 • Janina

  Husarbeid

  26. May 2019

 • Kaia

  Husarbeid

  15. May 2019

 • Linda

  Montering- og reparasjoner

  Hyggelig og presis. Men fulgte ikke monteringsinstruksjonene, måtte derfor demontere og montere på nytt.

  02. September 2018

 • tone

  Flyttehjelp

  Svært hyggelig og høflig mann, sterk og arbeidsom. Våre sterkeste anbefalinger.

  31. August 2018

 • Ingrid

  Oppussing

  25. August 2018

 • Marit

  Montering- og reparasjoner

  01. June 2018

 • Marianne

  Rengjøring

  Veldig hyggelig fyr som var nøyaktig og effektiv!:)

  30. May 2018

 • Siri

  Rengjøring

  Veldig bra utført båtpuss. 32 fot seilbåt med vask, polering og nytt bunnstoff.

  26. April 2018

Visste du at

Jeg har vært på Luado siden Februar 2018

Jeg har utført 11 jobber

Jeg har Std. verktøykasse

Svarer vanligvis innen +60 min.

Hvorfor velge meg?

Du bør velge meg fordi...

Eg er ein 22 år gammal gut frå Øygarden, rett vest for Bergen. Eg har jobba i ei familiebedrift som driv med oppdrett. Der har eg gjort ulikt vedlikeholds arbeid pluss daglig drift, med å oppdrette fisk. Har god erfaring når det kommer til høgtrykkspyling, maling, hagearbeid, pakking og rydding. Er tildels perfeksjonist, (må ha det meste gjort skikkelig, ting ryddet og sortert). Saknar å gjere fysisk arbeid ettersom eg har starta å studere økonomi på Hauge School of Managment. Har «standar-verktøykasse» samt batteridrill og slipe/pusse/poleringsmaskin. Deltar også som frivillig på mange kristne arrangement.

Når jeg ikke er opptatt på Luado...

Studerer økonomi på Hauge School of Manegment, og jobber med fiskeoppdrett i ferier. Liker å trene, vere ute i naturen og vere sosial. Også glad i å reise om eg har mulighet til det.

Jeg sørger alltid for å...

Vere nøyaktig, eg har litt perfeksjonisme i meg. Tilstreber alltid å komme presis. Setter svært pris på direkte tilbakemelding der og da slik at ein kan ordne opp med ein gang.

I dette området jobber jeg