Meny Logg inn

Slik fungerer Luado for deg som ønsker hjelp

Usikker på hvordan Luado fungerer? Da er du på riktig sted. Nedenfor har vi samlet det viktigste du trenger å vite om Luado når du ønsker å få en hjelpende hånd med ditt neste prosjekt.HVA KAN JEG FÅ HJELP MED?

På Luado kan du få en hjelpende hånd med det meste av praktiske småoppgaver i hus og hage. Enten det er montering av IKEA-møbler, bortkjøring av hageavfall, bilvask eller plenklipp. Les mer om hva vi kan hjelpe deg med her…


HVA KOSTER DET?

På Luado har vi en fast timepris på 299 kr/timen for private fiksere. For fiksere med egen bedrift se oppgitte timepriser i bestillingen. Du bestemmer selv hvor mange timer du ønsker hjelp. Enkelt for deg – rettferdig for den som hjelper deg. Les mer om pris her…


HVORDAN BESTILLER JEG?

På Luado vil du med en gang etter at du har beskrevet jobben få opp en listen med Luado-fiksere som har tid og kompetanse til å hjelpe deg. Du velger enkelt den fikseren som passer din jobb og bekrefter deretter din bestilling. Første gang du bestiller må du også registrere deg (personinformasjon og oppgi det betalingskortet du ønsker å benytte)


  1. Gi en kort beskrivelse av hva du trenger hjelp med
  2. Velg en godkjent Luado-fikser
  3. Jobben fikses, og betaling skjer først etter du har godkjent oppdraget som utført

Les mer om hvordan du bestiller en hjelpende hånd på Luado her…


HVORFOR MÅ JEG LEGGE INN BETALINGSKORT?

Første gang du bestiller hjelp ber vi deg oppgi betalingsinformasjon. Dette gjør vi for å sikre at du kan betale for oppdraget. Kortet vil ikke bli belastet før etter at jobben er utført og du har godkjent oppdraget.


KAN JEG ENDRE PÅ EN JOBB SOM ER BESTILT?

Ja! Du kan foreslå endring av varighet og tidspunkt frem til 2 timer før jobben starter. Dersom jobben tar mindre/lengre tid enn avtalt kan du enkelt endre dette etter at jobben er startet.


HVA HVIS JEG MÅ AVBESTILLE JOBBEN?

Du kan når som helst avbestille jobben du har bestilt. Avbestilling 24 timer før oppdraget starter er gratis. Avbestilling mellom 24 og 2 timer før oppdraget starter, belastes et gebyr på 1 time. Avbestilling 2 timer eller mindre før jobben starter vil medføre et gebyr tilsvarende jobbens avtalte varighet.


JEG MÅ SNAKKE MED LUADO-FIKSER, HVA GJØR JEG?

Når du bestiller en ny jobb opprettes det en jobbside som du og valgte fikser har tilgang til. Fra denne siden kan du enkelt chatte med fikser. Du vil også få telefonnummer direkte til fikser etter at jobben er bestilt slik at du raskt kan komme i kontakt hvis noe oppstår.


HVA SKJER NÅR JOBBEN ER UTFØRT?

Når jobben er utført av fikser vil fikser gå inn på jobbsiden og markere oppdraget som utført. Du mottar så en e-post fra oss hvor du bekrefter dette. Dersom jobben ikke er utført eller den er utført med mangler kan du også rapportere inn dette.


NÅR SKJER BETALINGEN?

Ditt betalingskort vil ikke bli belastet før etter at jobben er utført og du har godkjent oppdraget på luado.no


KAN JEG KONTAKTE LUADO?

Ja, du kan sende oss en e-post til hei@luado.no eller chatte med oss her.