Message bubble warningVi gjør tiltak mot spredning av korona. Les mer
Meny Logg inn

Slik bestiller du hjelp

Å få en hjelpende hånd til ditt prosjekt har aldri vært enklere.

Alle Luado-fiksere har allerede oppgitt hva de vil jobbe med, hvor de ønsker å jobbe og når de kan jobbe.

Derfor kan vi vise deg de Luado-fikserene som passer best til din jobb i sanntid.

Spar tid, og velg den Luado-fikseren du ønsker som er ledig med en gang!

START DIN BESTILLING HER
1. VELG TYPE JOBB:

Start med å velg hva du ønsker å få fikset fra en av våre forhåndsdefinerte kategorier. Oppgi varighet du estimerer for jobben og fyll ut nødvendige detaljer.


2. JOBBENS ADRESSE:

Oppgi adressen der jobben skal gjøres og din e-post adresse slik at fikser vet hvordan du kan kontaktes.


3. VELG DIN FIKSER:

Vi vil nå vise deg alle fiksere som er ledig for å hjelpe deg de neste 3 dagene. Du kan enkelt endre til annet tidspunkt. Vurder fiksere ut i fra ditt behov og tilgjengelig informasjon, og velg ønsket fikser.


4. FULLFØR BESTILLING:

Gi en kort og konkret beskrivelse av jobben til valgte fikser. Husk at en god forsklaring kan oppklare mange potensielle misforståelser. Oppgi personinformasjon og betalingskort du ønsker å benytte. Betalingskort vil ikke bli belastet før du har bekreftet jobben som utført og godkjent.


4. BEKREFTELSE:

Det var det! Bestillingen er nå registrert hos Luado, og valgte Luado-fikser blir informert. Du vil også motta en e-post fra oss med nødvendig informasjon. Klikk på linken «Se jobb og chat» for alle detaljer på jobben og å starte en chat-dialog med fikser.


VERKTØY OG UTSTYR:

Som hovedregel er det du som kjøper som må stiller med nødvendig utstyr for å utføre en småjobb. Dersom du oppgir at du trenger verktøy og eller bil vil vi matche dette med relevante Luado-fiksere.


HVORDAN KONTAKTER JEG LUADO-FIKSER:

Når jobben er bestilt opprettes en egen jobbside for oppdraget. Fra denne siden kan du og fikser enkelt kommunisere via en chat tjeneste.

START DIN BESTILLING NÅ

Luado.no benytter cookies for analyser og optimalisering av innhold og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden godtar du dette. Les mer