Meny Logg inn

Slik bestiller du hjelp

Å få en hjelpende hånd til ditt prosjekt har aldri vært enklere.

Alle Luado-fiksere har allerede oppgitt hva de vil jobbe med, hvor de ønsker å jobbe og når de kan jobbe.

Derfor kan vi vise deg de Luado-fikserene som passer best til din jobb i sanntid.

Spar tid, og velg den Luado-fikseren du ønsker som er ledig med en gang!

START DIN BESTILLING HER
1. VELG TYPE JOBB:

Start med å velg hva du ønsker å få fikset fra en av våre forhåndsdefinerte kategorier. Oppgi varighet du estimerer for jobben og fyll ut nødvendige detaljer.


2. JOBBENS ADRESSE:

Oppgi adressen der jobben skal gjøres og din e-post adresse slik at fikser vet hvordan du kan kontaktes.


3. VELG DIN FIKSER:

Vi vil nå vise deg alle fiksere som er ledig for å hjelpe deg de neste 3 dagene. Du kan enkelt endre til annet tidspunkt. Vurder fiksere ut i fra ditt behov og tilgjengelig informasjon, og velg ønsket fikser.


4. FULLFØR BESTILLING:

Gi en kort og konkret beskrivelse av jobben til valgte fikser. Husk at en god forsklaring kan oppklare mange potensielle misforståelser. Oppgi personinformasjon og betalingskort du ønsker å benytte. Betalingskort vil ikke bli belastet før du har bekreftet jobben som utført og godkjent.


4. BEKREFTELSE:

Det var det! Bestillingen er nå registrert hos Luado, og valgte Luado-fikser blir informert. Du vil også motta en e-post fra oss med nødvendig informasjon. Klikk på linken «Se jobb og chat» for alle detaljer på jobben og å starte en chat-dialog med fikser.


VERKTØY OG UTSTYR:

Som hovedregel er det du som kjøper som må stiller med nødvendig utstyr for å utføre en småjobb. Dersom du oppgir at du trenger verktøy og eller bil vil vi matche dette med relevante Luado-fiksere.


HVORDAN KONTAKTER JEG LUADO-FIKSER:

Når jobben er bestilt opprettes en egen jobbside for oppdraget. Fra denne siden kan du og fikser enkelt kommunisere via en chat tjeneste.

START DIN BESTILLING NÅ