Meny Logg inn

Til deg som trenger et ekstra par hender før jul!

En hjelpende hånd til jul!

Førjulstidens magi kommer også med sine skyggesider. I en tid hvor alt koster mer, og alle har mindre tid er det mange som dessverre faller utenfor. Det er heller ikke alle som har en familie eller venner de kan spørre om hjelp.

Luado og Storebrand ønsker derfor å skape lysglimt i en tid som er vanskelig for mange.

Gjennom dette tilbudet kan du få en time eller to med praktisk hjelp, en samtalepartner eller en julenisse på døra nå i førjulstiden.

HVEM KAN SØKE OM HJELP?

Vi vet at hverdagen er krevende for mange, og spesielt førjulstiden kan oppleves ekstra vanskelig av ulike årsaker. I år ønsker vi å hjelpe deg som er alene med barn eller bor alene, og som ikke har så mange rundt deg du kan spørre om hjelp.

Se om vi kan tilby hjelp i ditt område

Legg inn din søknad, så får du rask beskjed om du er en av de vi har mulighet til å hjelpe i år.


[AKTIVITETEN ER AVSLUTTET]


Til aleneforsørgere for barn
Som aleneforsørger kan tid, ressurser og økonomien være krevende. Du har også bare to hender, og for at du skal kunne bruke litt mer tid sammen med barna vil vi gjerne hjelpe deg med en liten julejobb nå før jul.

Oppgaver du kan få hjelp med er blant annet:
✔️ Husvask
✔️ Oppheng av ting
✔️ Snømåking
✔️ Rydding

Inntil 2 timers arbeid gratis

 

Til eldre, eller deg som bor alene
For deg som er eldre, eller som bor alene er det ikke alltid enkelt å finne noen å spørre med ting som må ordnes hjemme i en travel førjulstid. Vi vil gjerne bidra positivt ved å sende en flink fikser fra Luado hjem til deg.

Oppgaver du kan få hjelp med er blant annet:
✔️ Husvask
✔️ Oppheng av ting
✔️ Snømåking
✔️ Rydding

Inntil 2 timers arbeid gratis

 

En besøksvenn
En hyggelig gåtur, eller en kaffekopp på kjøkkenbordet fra en besøksvenn på Luado. En helt alminnelig person du selv velger, og som gjerne slår av en førjulsprat med deg. (NB! ikke fagperson)

Inntil 2 timers besøk gratis

 

Julenisse på døra
Overrask de små med besøk av julenissen. Nissen sprer varme og glede, og sikrer litt julemagi for de minste.
Dere avtaler selv tidspunkt og det praktiske for juleoverraskelsen.

Inntil 1 times besøk gratis

 

LITT OM SAMARBEIDET

Storebrand og Luado går sammen om dette initiativet – «En hjelpende hånd før jul» for å gjøre førjulstiden litt enklere for noen som trenger det ekstra mye i år.

Luado gjør sin plattform tilgjengelig slik at koblingen mellom mennesker kan skje enkelt og anonymt. Fikser’n du velger via Luado vil møte opp for å hjelpe, og Storebrand dekker regningen innenfor avklart tidsramme.

Vi ønsker å hjelpe så mange som mulig, og tjenestene deles ut så langt vi klarer. Luado sin plattform har fiksere lokalisert rundt de store byene i Sør-Norge. Muligheten til å benytte seg av de ulike tjenesten er avhengig av at det er fiksere tilgjengelig der du bor.

Du bestemmer selv hvilken fikser du ønsker å benytte av de som er tilgjengelig, og avtaler direkte alle detaljer gjennom Luado sin tjeneste.

BETINGELSER OG DETALJER

Storebrand dekker hjelp i henhold til de retningslinjer som er beskrevet over knyttet til den enkelte tjeneste. Maksimalt beløp som dekkes når søknad innvilges er begrenset til 1.100 kr per oppdrag.

Det er kun mulig å motta hjelp en gang fra samme husstand. Kan ikke benyttes i kombinasjon med andre kampanjer/rabatter. Gjelder kun for tjenester som beskrevet over, hvor man har fått innvilget søknad om hjelp, og mottatt e-post fra Luado.

NOE DU LURER PÅ?

Se de vanligste spørsmålene i vårt Hjelpesenter eller kontakt oss på hei@luado.no.

Se om tjenesten er tilgjengelig der du bor: