Meny Logg inn

Hvorfor lanserer vi Luado Vennehjelp?

Aldri før har det vært viktigere at vi tar vare på hverandre. Og særlig at vi tar vare på de som trenger det aller mest.

For at de som må, skal kunne holde seg hjemme, trenger vi flere som kan tenke seg å bidra med en hjelpende hånd.

Vi har derfor åpnet opp vår plattform for å bidra aktivt inn i denne kollektive dugnaden.

Vi har teknologien – Luado har siden 2017 effektivt koblet mennesker som trenger hjelp, med mennesker som har ferdigheter og ønske om å hjelpe andre. Vi har med andre ord teknologien som kreves på plass, for effektivt å koble riktige mennesker sammen.

Vi kan effektivt nå ut til mange – Luado er i dag tilgjengelig i alle større byområder syd for Trondheim. Det gjør at vi potensielt kan nå ut til mer enn 1 million husstander med tjenesten. Vi har allerede en stor base med mennesker som tilbyr sin hjelp og som også har vist stor interesse for å hjelpe andre i denne vanskelige tiden.

Svært høy kundetilfredshet – Luado har allerede på plass gode rutiner for kvalitetssikring. Alle som ønsker å tilby sin hjelp må registrere en profil, identifisere seg, og i tillegg vil vi manuelt gå gjennom alle profiler og godkjenne disse før man kan tilby andre sin hjelp. Dette er noen av tiltakene vi gjør for at alle skal føle seg trygge.

Det er i Luado sin sjel – Luado er utviklet med mål om å skape en ansvarlig og bærekraftig plattform for småjobber og håndverkstjenester. En felles dugnad for å hjelpe hverandre innenfor trygge og ansvarlige rammer er derfor helt i tråd med hvem vi er og hva vi står for.

Luado.no benytter cookies for analyser og optimalisering av innhold og tjenester. Les mer