Meny Logg inn

Hei, Erlend her!

Sist online: 1 dag siden

5.0/5 I SNITT KUNDERATING

Svarer innen: 45 min. og 93% respons

Jeg har utført 10 jobber

Jeg har 54 timer ledig neste 30 dager

Utfører jobber i Stor-Oslo

Jeg har Std. verktøykasse

wrench Montering- og reparasjoner

Utfører: Oppheng, Små reparasjoner, Håndtlanger, Montering møbler, Annen montering, Montering Elfa Garderobe (Stor-Oslo) og Montering trampoline

Jobbet som forskalingssnekker i 5-6 år og nå jobber jeg på mudringsflåter og slepebåter hvor vi ordner det meste av vedlikehold og montasje av nye apparater selv. God teknisk forståelse og fokus på kvalitet i arbeidet mitt. Ta kontakt så fikser jeg det du vil :)

Erfaring: Middels

Flyttehjelp

Utfører: Bæring og sjauing

Stor og sterk, kan bære masse:) Kan også ordne med leiebil for deres regning om nødvendig.

Erfaring: Middels

Vedlikehold båt/bil

Utfører: Dekkbytte

Ta kontakt :)

Erfaring: Mye

cursor-hand-1 Hjelper

Utfører: Hjelpende hånd, Montering av snømann, Ærend, Omsorg og Teknisk hjelp

tar kun ting jeg vet jeg kan utføre bra.

Erfaring: Middels

dresser-wardrobe-drawers IKEA-montering

Utfører: Garderobeskap standard, Kommoder, hyller og skap, TV- og mediamøbler, Sofa og senger, Utemøbler, Andre møbler, Flere ulike møbler, Veggmontering og oppheng, Koble opp IKEA Home smart, Hente & montere, Kontormøbler, Garderobeskap med tilpasninger/skyvedører, Utemøbler og klargjøring terrasse, Laminat- og utendørsgulv, Hyttepakke (Ringsaker) og Garderobeskap med SKYTTA skyvedører

Har montert mange ikeamøbler, og jobbet som forskalingsnekker i 5-6 år. Så har god evne til å sette meg inn i akkurat ditt møbel. Ta kontakt så fikser jeg :)

Erfaring: Middels

bed-double JYSK-montering

Utfører: Garderobeskap, Kommoder, hyller og skap, Senger og sofa, Utemøbler, Kontormøbler, Solskjerming/gardiner, Andre møbler og Flere ulike møbler

Har montert mange flatpakker, og jobbet som forskalingssnekker i 5-6 år. Har god evne til å sette meg inn i akkurat ditt møbel. Ta kontakt så fikser vi dette :)

Erfaring: Middels

 • Ann Helén

  Flyttehjelp

  Jeg anbefaler Erlend på det varmeste. Han er effektiv, sterk, punktlig, initiativrik, smidig og løsningsorientert. Praktisk og smart type som evner å tenke selv! Han hjalp med min flytting og gjorde flytteprosessen til en mye hyggeligere opplevelse enn det kunne vært, med tanke på alt det stresset som følger med i en slik prosess. Han er også omgjengelig og omtenksom. Tar hensyn til tingene han frakter for deg og er lett å kommunisere med. En finfin kombinasjon av profesjonalitet og vennlighet.

  25. January 2022

 • zainab

  IKEA-montering

  Kjempe flink og aktiv fikser. Han er profesjonell.

  17. January 2022

 • Lise

  IKEA-montering

  Erlend var presis, dyktig og behagelig å ha hjemme på bygge-oppdrag. Han bygde en IKEA Brimnes dagseng for oss, og gjorde en strålende jobb. Hjalp oss også med en Bolia-hylle som var løs.

  14. January 2022

 • Harrieh

  Montering- og reparasjoner

  Arbeidet er utført med flott resultat! Anbefaler trygt Erlend.

  14. January 2022

 • Anders

  IKEA-montering

  Veldig bra utført jobb! Erlend møtte 10 min før avtalt tid, var meget effektiv og brukte 1 1/2 time kortere tid enn estimert. Kom også med løsninger på tilpasning av monterte møbler, meget ryddig løst oppdrag!

  13. January 2022

 • Marit

  IKEA-montering

  Monterte to Bjørknæs kommoder fra IKEA. Hadde forberedt seg/sjekket monteringsanvisning på forhånd. Arbeidet systematisk og rolig. Var spesielt nøye når det gjaldt skuffene, at de skulle gli skikkelig inn og ut.

  13. January 2022

 • Tore

  Montering- og reparasjoner

  Erlend var en hyggelig "fikser" å ha på besøk. Presis, dyktig og lett å arbeide med. Jobben besto i å feste opp taklamper i betongtaket i min nye leilighet. Sluttresultatet ble akkurat som forventet.

  12. January 2022

 • Nina Amundstuen

  Montering- og reparasjoner

  Erlend skulle demontere en form for køyeseng som hang i taket. Han gjorde jobben effektivt og pent, samtidig som han var veldig blid, ryddig og hjelpsom, så varmeste anbefalinger.

  11. January 2022

 • Kim André

  IKEA-montering

  Super hyggelig og hjelpsom. Utrolig god service og veldig godt utført med montering av Ikea seng. Kan anbefales på det sterkeste!

  09. January 2022

Visste du at

Jeg har vært på Luado siden Januar 2022

Jeg har utført 10 jobber

Jeg har Std. verktøykasse

Svarer vanligvis innen 45 min.

Hvorfor velge meg?

Du bør velge meg fordi...

Praktisk anlagt med ståpåvilje :) pålitelig og serviceinnstilt. Fagbrev i betongfaget, har god evne til å sette meg inn i forskjellige systemer, og løser de fleste problemer.

Når jeg ikke er opptatt på Luado...

Fagbrev i betong, og jobber nå med forskjellig anleggsarbeid. Har 14/14 turnus så mye fritid som gjør at jeg kan hjelpe med forskjellige ting på luado:)

Jeg sørger alltid for å...

Jeg er helt ny på luado, og har bare utført slikt arbeid som jeg kan tilby her for meg selv. Men hvis jeg er i tvil om jeg kan levere ett bra resultat for deg, kommer jeg til å si fra om dette og takke nei til jobben.

I dette området jobber jeg

Luado.no benytter cookies for analyser og optimalisering av innhold og tjenester. Les mer