Meny Logg inn

Hei, Erlend her!

Sist online: 8 dager siden

5.0/5 I SNITT KUNDERATING

Svarer innen: +60 min. og 86% respons

Jeg har utført 39 jobber

Jeg har 0 timer ledig neste 30 dager

Utfører jobber i Stor-Oslo

Jeg har Std. verktøykasse og Proff verktøykasse

hammer-1 Handy-tjenester

Utfører: Oppheng og borre, Snekkerarbeid, Montering TV på vegg (1 298kr), Installering TV på fot (998 kr) og Andre handy oppgaver

Jobber som forskalingsnekker, og tidligere tømrer:) Kan ta på meg enklere snekkeroppgaver:) Ta kontakt så finner vi ut av det:)

Erfaring: Middels

dresser-wardrobe-drawers IKEA-montering

Utfører: IKEA Garderobe, IKEA oppbevaringsmøbler, IKEA Sofa og seng, IKEA Flere småmøbler, IKEA Veggmontering og oppheng, IKEA Home smart-produkter, IKEA Hente & montere, IKEA Kontorsmøbler, IKEA Tilpasning av kjøkken og IKEA Direkte

Har montert mange ikeamøbler, og jobbet som forskalingsnekker i 5-6 år. Så har god evne til å sette meg inn i akkurat ditt møbel. Ta kontakt så fikser jeg :)

Erfaring: Middels

display Teknisk support

Utfører: Installasjon TV, Installasjon wifi/ruter, Installasjon PC/Mac/Mobil, Installasjon Smart Home, Installasjon av boligalarm, Installasjon printer, Teknisk hjelp og Installasjon Lydsystemer

Erfaring: -

recycling-sign Gjenbruk og reparasjon

Utfører: Småreparasjon, Reparerer ting (sykkel, vogn m.m), Reparere/fornye møbler, Reparere/fornye kjøkken og Skru og fikse (reparere)

Kan fikse det meste:)

Erfaring: Middels

archive-drawer-table Montere andre møbler

Utfører: Garderober, Oppbevaringsmøbler, Sofa og senger, Flere/andre møbler, Kontormøbler, Kjøkkenmontering og Solskjerming/gardiner

Erfaring: -

 • Anne

  Handy-tjenester

  Super og grundig. Vennlig og hjelpsom

  03. May 2024

 • Tore

  Montere andre møbler

  Montering av rullegardiner. Nøyaktig, presist og hyggelig utført. Erlend er velkommen neste gang jeg har jobb for en "fikser".

  25. April 2023

 • Sidsel

  IKEA-montering

  21. April 2023

 • Kami Duyen

  IKEA-montering

  Kjempeflink! Erlend monterte en IKEA-garderobe som måtte festes i betongvegg hos meg. Veldig fornøyd med resultatet!

  21. February 2023

 • Tonje

  Handy-tjenester

  Punktlig, nøye, kreativ, Problemløser, utrolig hyggelig! Anbefaler Erlend varmt!

  17. February 2023

 • Stein

  Handy-tjenester

  Erlen er alltid presis, hyggelig, supereffektiv og grundig. Anbefales på det varmeste!

  04. February 2023

 • Kari

  IKEA-montering

  Erlend utførte en meget bra jobb med skap og hyller fra IKEA (Bestå heter merket) hos meg i dag. Han er en meget hyggelig mann som en kan stole på og som omgjengelig og lett å prate med. Arbeidet er utført perfekt og jeg er så fornøyd som kunde. Hilsen Kari Sognnæs Østhagen

  24. January 2023

 • Henriette

  IKEA-montering

  06. January 2023

 • Therese

  Handy-tjenester

  Jobben ble strålende utført og jeg hadde god dialog med Erlend underveis. Kjempefornøyd og anbefaler han på det varmeste!

  13. December 2022

 • Tone

  IKEA-montering

  Erlend kom til avtalt tid på kort varsel, estimerte jobben perfekt på forhånd (bommet med fem min), og jobbet effektivt og nøyaktig.

  19. November 2022

 • Milica

  Montering Smartlås

  21. October 2022

 • Nevzat

  IKEA-montering

  Kjempe fornøyd

  07. July 2022

 • Håvard

  IKEA-montering

  Hyggelig, presis og veldig flink!

  13. April 2022

 • Hilde Gunn

  IKEA-montering

  Erlend monterte og satt opp 2 PAX garderober fra IKEA. Garderobene var uten dører siden det allerede var satt opp skyvedører. Men monteringen var omfattende da den besto av 6 stammer og mange ulike skuffer/innredning. I tillegg monterte han og satte opp en hylle på kjøkkenet fra HTH. Erlend utførte jobben på en ryddig og strukturert måte og jeg er veldig tilfreds med resultatet.

  10. February 2022

 • Espen

  Montering Smartlås

  Presis, dyktig og hyggelig. Ingen ting å utsette på utført arbeid med installering av garasjeportåpner. Løsningsorientert ved uforutsette hindringer underveis.

  03. February 2022

 • Ann Helén

  Flyttehjelp

  Jeg anbefaler Erlend på det varmeste. Han er effektiv, sterk, punktlig, initiativrik, smidig og løsningsorientert. Praktisk og smart type som evner å tenke selv! Han hjalp med min flytting og gjorde flytteprosessen til en mye hyggeligere opplevelse enn det kunne vært, med tanke på alt det stresset som følger med i en slik prosess. Han er også omgjengelig og omtenksom. Tar hensyn til tingene han frakter for deg og er lett å kommunisere med. En finfin kombinasjon av profesjonalitet og vennlighet.

  25. January 2022

 • zainab

  IKEA-montering

  Kjempe flink og aktiv fikser. Han er profesjonell.

  17. January 2022

 • Lise

  IKEA-montering

  Erlend var presis, dyktig og behagelig å ha hjemme på bygge-oppdrag. Han bygde en IKEA Brimnes dagseng for oss, og gjorde en strålende jobb. Hjalp oss også med en Bolia-hylle som var løs.

  14. January 2022

 • Harrieh

  Montering Smartlås

  Arbeidet er utført med flott resultat! Anbefaler trygt Erlend.

  14. January 2022

 • Anders

  IKEA-montering

  Veldig bra utført jobb! Erlend møtte 10 min før avtalt tid, var meget effektiv og brukte 1 1/2 time kortere tid enn estimert. Kom også med løsninger på tilpasning av monterte møbler, meget ryddig løst oppdrag!

  13. January 2022

 • Marit

  IKEA-montering

  Monterte to Bjørknæs kommoder fra IKEA. Hadde forberedt seg/sjekket monteringsanvisning på forhånd. Arbeidet systematisk og rolig. Var spesielt nøye når det gjaldt skuffene, at de skulle gli skikkelig inn og ut.

  13. January 2022

 • Tore

  Montering Smartlås

  Erlend var en hyggelig "fikser" å ha på besøk. Presis, dyktig og lett å arbeide med. Jobben besto i å feste opp taklamper i betongtaket i min nye leilighet. Sluttresultatet ble akkurat som forventet.

  12. January 2022

 • Nina Amundstuen

  Montering Smartlås

  Erlend skulle demontere en form for køyeseng som hang i taket. Han gjorde jobben effektivt og pent, samtidig som han var veldig blid, ryddig og hjelpsom, så varmeste anbefalinger.

  11. January 2022

 • Kim André

  IKEA-montering

  Super hyggelig og hjelpsom. Utrolig god service og veldig godt utført med montering av Ikea seng. Kan anbefales på det sterkeste!

  09. January 2022

Visste du at

Jeg har vært på Luado siden Januar 2022

Jeg har utført 39 jobber

Jeg har Std. verktøykasse og Proff verktøykasse

Svarer vanligvis innen +60 min.

Hvorfor velge meg?

Du bør velge meg fordi...

Praktisk anlagt med ståpåvilje :) pålitelig og serviceinnstilt. Fagbrev i betongfaget, har god evne til å sette meg inn i forskjellige systemer, og løser de fleste problemer.

Når jeg ikke er opptatt på Luado...

Fagbrev i betong, og jobber nå med forskjellig anleggsarbeid. Har 14/14 turnus så mye fritid som gjør at jeg kan hjelpe med forskjellige ting på luado:)

Jeg sørger alltid for å...

Jeg er helt ny på luado, og har bare utført slikt arbeid som jeg kan tilby her for meg selv. Men hvis jeg er i tvil om jeg kan levere ett bra resultat for deg, kommer jeg til å si fra om dette og takke nei til jobben.

I dette området jobber jeg