Meny Logg inn

Slik får du som ny fikser en bedre profilstyrke

Du kan enkelt forbedre din profilstyrke og øke dine muligheter for å få oppdrag via Luado-appen. Systemet er laget slik at du som fikser kan bygge opp profilen din og utvikle deg underveis. Profilstyrken er per nå ikke synlig for kunde og det speiles kun i rangering i booking.

Du ser summen av din profilstyrke i hvert kriterie i appen, på din profil. Om du har for eksempel 5/20 innebærer det at du har 5 av maksimalt 20 poeng innenfor et kriterie. Du kan dermed bygge deg videre for å fikse full pott!

🎥 Delta på Luado meet up (20p)

Delta på treffet som Luado arrangerer hver måned og få viktig informasjon og få tips fra andre fiksere på Luado


📅 Legg inn tid i din kalender (20p)

For at kjøpere skal kunne bestille deg i appen må du legge inn tid i kalenderen din. Når du har lagt inn 1-25 timer får du 5 poeng, 25-50 timer: 10 poeng, 50-100 timer: 15 poeng og med mer enn 100 timer i kalenderen vil du få 20 poeng til din profil. Oppdater din kalender her…


📝 Skriv en god profil-beskrivelse (10p)

Kjøpere bruker denne teksten for å få et inntrykk av hvem du er. De ønsker å bli litt bedre kjent for å vite om du er riktig person for jobben. Skriv en ærlig og selgende beskrivelse av deg, slik at kjøpere vet hvorfor de burde velge deg. Du kan oppdatere din profil-tekst her.


📳 Sørg for å være aktiv i appen (10p)

For å få 10 poeng må du logge inn på din profil minst hver tredje dag. Sjekk at tiden du har ledig i din kalender stemmer, og at du har fulgt opp eventuelle kjøpere og oppdrag.


📱 Last ned og bruk Luado-appen (10p)

Appen gjør at du enkelt får informasjonen du trenger, og sikrer at du enkelt kan holde deg oppdatert. Du kan lese mer om appen og laste den Luado-appen her.


📝 Gi en god beskrivelse av din erfaring (10p)

Denne teksten skal bidra til at du får de jobbene du vil og kan utføre. Kjøpere på Luado er helt avhengig av å vite hva du har av erfaring fra tidligere, for å kunne bedømme om du er riktig person for jobben. Pass på å være detaljert og ærlig. Bruk også denne tekstboksen til å fortelle hva du ikke ønsker å utføre jobber innen. Du kan oppdatere teksten her.


📄 Dokumenter din kompetanse (10p)

Har du noen gode referanser, attester eller annen dokumentasjon på relevant arbeid du har gjort før? Eller kanskje du har gode omtaler fra andre plattformer? Les mer og last opp dokumentasjon her.
* Fiksere som allerede har utført oppdrag via Luado og har minimum 3 jobber ratet, med snitt rating på 4.8 av 5 vil automatisk få dokumentert sin kompetanse og 10 poeng til sin Profilstyrke.

MinSide kan du til en hver tid se din poengsum, og hva du bør gjøre for å øke profilstyrken.

KOM I GANG MED DIN PROFILSTYRKE NÅ!


NOE DU LURER PÅ?

Send oss en e-post til hei@luado.no