Vi gjør tiltak mot spredning av korona. Les mer
Meny Logg inn

Hei, Sander her!

Sist online: 2 dager siden

5.0/5 I SNITT KUNDERATING

Svarer innen: 30 min. og 100% respons

Jeg har utført 5 jobber

Jeg har 0 timer ledig neste 30 dager

Utfører jobber i Oslo/Akershus

Jeg har Std. verktøykasse

Hage- og utearbeid

Utfører: Gressklipp, Beskjæring, Raking/luking, Tunge løft/sjauing, Snømåking, Beplantning, Vask av terrasse/fasade/gjerde og Annet hage- og utearbeid

Jeg er ingen gartner, men bistår med gressklipp, sjauing, tunge løft, raking, graving eller annet uten problem.

Erfaring: Middels

Flyttehjelp

Utfører: Flytting (Kjøre og bære), Pakking og Bæring og sjauing

Jeg er ung og i god form, samt har flyttet noen ganger selv fra leiligheter i 3. og 4. etasje uten heis i Oslo. Jeg har ikke bil tilgjengelig men har førerkort og er en ansvarlig og dyktig sjåfør så jeg leier gjerne bil ved behov. Eventuelt kan jeg benytte din bil om det er ønskelig.

Erfaring: Middels

Bortkjøring avfall

Utfører: Hageavfall, Spesialavfall og Annet avfall

Jeg har ikke bil tilgjengelig, men har førerkort og er en ansvarlig og dyktig sjåfør. Så har du avfall som må bortkjøres og bil til disposisjon bistår jeg gjerne! Eventuelt kan jeg selvsagt leie bil om det er behov.

Erfaring: Middels

vacuum-cleaner Husarbeid

Utfører: Hushjelp, Selskap/servering, Vaskehjelp og Annet husarbeid

Jeg har alltid vært ansvarlig og selvstendig, og som boende alene helt siden jeg var 16 år, så har jeg allerede over 7 års erfaring med alt fra støvsuging, klesvask, gulvvask, og annet arbeid i hjemmet.

Erfaring: Middels

Vedlikehold båt/bil

Utfører: Dekkbytte

Jeg har noe erfaring med dekkbytte på bil.

Erfaring: Middels

cursor-hand-1 Hjelper

Utfører:

Uansett hva du måtte trenge hjelp med bistår jeg mer enn gjerne! Enten det er noe praktisk, teknisk, husarbeid, tung løft i hagen, bare en hyggelig prat over en kopp kaffe, eller hva som helst annet du måtte trenge hjelp til.

Erfaring: Middels

couch IKEA-montering

Utfører: Garderobeskap, Kommoder, hyller og skap, TV- og mediamøbler, Sofa og senger, Utemøbler, Andre møbler, Flere ulike møbler, Veggmontering og oppheng, Koble opp IKEA Home smart, Koble opp IKEA Home smart inkl. oppheng og Support på IKEA Home smart

Satt opp 7 store garderobeskap som en del av min første jobb her. Jeg er praktisk, gjør alltid ting skikkelig og har montert en del IKEA-møbler, så dette gjør jeg raskt og holdbart.

Erfaring: Mye

display Teknisk hjelp

Utfører: Apple-produkter (Mac/iPhone m.m.), Lyd & Bilde, Wifi, nettverk, ruter m.m., PC-hjelp (Windows), Printere m.m., Flere tekniske produkter, Annen teknisk hjelp og Android-produkter

Som en ung mann på 23 år og ganske teknisk anlagt har jeg god kunnskap og forståelse for det meste av tekniske produkter.

Erfaring: Middels

 • Christian

  IKEA-montering

  Nøye, effektiv og utrolig hyggelig fyr - anbefales!

  28. March 2020

 • Ragnhild

  IKEA-montering

  26. March 2020

 • therese

  Teknisk hjelp

  Veldig hyggelig og flink fikser. Allsidig!

  04. March 2020

 • Thomas

  Flyttehjelp

  Utrolig hyggelig og hjelpsom, bar flyttelass lett som bare det :) Anbefales på det varmeste!

  28. February 2020

Visste du at

Jeg har vært på Luado siden Februar 2020

Jeg har utført 5 jobber

Jeg har Std. verktøykasse

Svarer vanligvis innen 30 min.

Hvorfor velge meg?

Du bør velge meg fordi...

Du bør velge meg fordi jeg er den hyggeligste hjelperen her inne. Jeg er ingen håndverker, men jeg er ung, praktisk og gjør jobben skikkelig så lenge den er innenfor mine ferdigheter. Det viktigste for meg er at du blir fornøyd og har en god opplevelse!

Når jeg ikke er opptatt på Luado...

Driver jeg med markedsføring, er med samboeren, trener og er med venner. Jeg er en ung og ambisiøs mann og er på Luado for å tjene litt ekstra penger.

Jeg sørger alltid for å...

Jeg sørger alltid for at du som kunde blir fornøyd! Det er viktig for meg å være medmenneskelig og hyggelig, samtidig som jobben skal gjøres skikkelig, uansett hva den innebærer.

I dette området jobber jeg

Luado.no benytter cookies for analyser og optimalisering av innhold og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden godtar du dette. Les mer