Message bubble warningVi gjør tiltak mot spredning av korona. Les mer
Meny Logg inn

Slik kjøper du gavekort på Luado

Det tar kun noen minutter å bestille et gavekort på Luado og du må ikke ha registrert profil på forhånd.

Gled en venn med et gavekort fra Luado

1. VELG VERDI PÅ GAVEKORTET

Velg verdi på gavekortet fra seks forhåndsdefinerte beløp mellom 249 og 2490 kroner. Er du ny bruker må du oppgi ditt fornavn, etternavn og e-post adresse.

2. BETAL

Er du registrert Luado bruker og logget inn vil kjøpet bli belastet betalingskortet du har lagret på din profil. Er du ny bruker, oppgi betalingsinformasjon og betalt trygt via vår betalingsformidler, Stripe. Når kjøpet er gjennomført vil du motta en kvittering fra oss via e-post.

3. PRINT UT ELLER SEND ELEKTRONISK

Umiddelbart etter gjennomført kjøp vil du motta en e-post fra oss med gavekortet vedlagt. Print ut og gi gaven personlig, eller send gavekortet (pdf-format) elektronisk til mottaker.

KJØP DITT GAVEKORT HER

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på hei@luado.no

Luado.no benytter cookies for analyser og optimalisering av innhold og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden godtar du dette. Les mer