Meny Logg inn

Småjobben er forsikret i If

I Luado ønsker vi trygge rammer for småjobber. Derfor har vi inkludert en forsikring fra If Skadeforsikring på alle oppdrag bestilt via Luado.

 

HVA DEKKER FORSIKRINGEN?

Forsikringen omfatter en ansvarsforsikring ved skade på ting eller personer på opptil 10.000.000 kroner, og en ulykkesforsikring av Luado-fikser på opptil 500.000 kroner. I tillegg en kriminalitetsforsikring på opptil 1.000.000 kroner. For detaljer om forsikringen klikk her.

 

NÅR GJELDER FORSIKRINGEN?

Forsikringen dekker alle oppdrag som er bestilt av private kjøpere (husholdninger), og utført av private fiksere. Forsikringen gjelder kun under utførelse av det registrerte arbeidsoppdrag på registrert sted og i registrert tidsrom. Det er en forutsetning at arbeidsoppdraget utføres i henhold til det oppdrag som er registrert hos Luado. For at forsikringen skal gjelde deg må du være medlem av Norsk Folketrygd.

 

HVORDAN MELDER JEG SKADE?

Når du har fått en skade, er det viktig at du tar kontakt med Luado så snart som mulig. Du kan melde inn skade ved å sende oss en e-post til hei@luado.no. Oppgi avtalenummer: SP1421561 

 

Luado.no benytter cookies for analyser og optimalisering av innhold og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden godtar du dette. Les mer