Message bubble warningVi gjør tiltak mot spredning av korona. Les mer
Meny Logg inn

Småjobben er forsikret i Tryg

I Luado ønsker vi ansvarlige og trygge rammer for småjobber. Derfor har vi inkludert en markedsledende ansvars- og ulykkesforsikring fra Tryg Forsikring.

HVA DEKKER FORSIKRINGEN?

Forsikringen omfatter en ansvarsforsikring ved skade på ting eller personer på opptil 10.000.000 kroner, og en ulykkesforsikring av fikser på opptil 1.000.000 kroner. For detaljer om forsikringen klikk her.

NÅR GJELDER FORSIKRINGEN?

Forsikringen dekker alle bekreftede og betalte oppdrag, som er bestilt av private kjøpere, og utført av a) private fiksere eller b) selvstendig næringsdrivende med registrert ENK gjennom Luado-plattformen, og kun for det tidsrommet/varighet som er avtalt og bekreftet via plattformen. Det gis ikke reservasjonsadgang til kjøper eller Luado-fikser. For at forsikringen skal gjelde deg må du være medlem av Norsk Folketrygd.

HVORDAN MELDER JEG SKADE?

Når du har fått en skade, er det viktig at du tar kontakt med Luado så snart som mulig. Du kan melde inn skade ved å sende oss en e-post til hei@luado.no.

Luado.no benytter cookies for analyser og optimalisering av innhold og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden godtar du dette. Les mer