Message bubble warningVi gjør tiltak mot spredning av korona. Les mer
Meny Logg inn

Slik registrerer du en fikser-profil

For å bli godkjent fikser og kunne tilby dine tjenester gjennom Luado, enten som profesjonell håndverker eller som privatperson, må du først registrere en profil. Det er helt gratis og uten binding.


DU MÅ FYLLE UT FØLGENDE:
 • Steg 1: Aksepter våre vilkår
 • Steg 2: Er du proff, ufaglært eller privatperson
 • Steg 3: Hvis firma – Bedriftsinformasjon
 • Steg 4: Informasjon om deg
 • Steg 5: Velg hvilke tjenester du ønsker å tilby
 • Steg 6: Beskriv din kompetanse
 • Steg 7: Hvor ønsker du å jobbe
 • Steg 8: Sett din timepris og tillegg
 • Steg 9: Jobbdetaljer
 • Steg 10: Gratulerer du er registrert

Det vil ta ca 5-10 minutter å fullføre din profil


AKSEPTER VÅRE VILKÅR

Når du registrerer deg som Luado-Proff må du godta alle våre vilkår. Du må bla. bekrefte at; Du er over 16 år, har rent rulleblad og lov til å jobbe i Norge. At du har norsk bankkonto og mobilnummer, og at du sier nei til svart arbeid.


UTFØRER DU OPPDRAG SOM PROFF ELLER PRIVATPERSON?

På Luado finnes det to typer fiksere. Du må derfor oppgi hvilket nivå du tilbyr din hjelp innen. Er du proff/bedrift (ENK/AS) eller tilbyr du hjelp som privatperson.

Driver du eget selskapet (ENK eller AS) skal du registrere deg som enten faglært- eller ufaglært Luado-Proff. Er du faglært har du enten Fagbrev, Svennebrev eller Mesterbrev. Du må oppgi ditt organisasjonsnummer og vi vil gjøre et søk i enhetsregisteret for å bekrefte gyldig org. nr.

Registrerer du deg som privatperson må du fylle inn ditt fødselsnummer (11-siffer).


HVIS FIRMA – FORTELL OM FIRMAET + SJEKK DETALJER

Dersom du registrerer deg som bedrift og oppgir org. nummer vil vi gjøre en sjekk/søk i enhetsregisteret. Du må sjekke at informasjonen som vises er korrekt, samt fylle inn ytterligere detaljer om bedriften. Vi ber deg bla. oppgi hvilke sertifiseringer og godkjenninger bedriften har, om du tilbyr garantier m.m.


KORT INTRODUKSJON AV DEG

Kjøpere på Luado ønsker å vite litt om deg, så du må gi en kort introduksjon av deg selv. Her gjelder det å skrive en selgende, ærlig og rett-på-sak-tekst. Trekk frem dine egenskaper og hva som skiller deg fra andre fiksere på plattformen. Teksten vil være synlige for kjøpere som ser din profil. Du kan når som helst endre teksten i etterkant av registreringen.


HVILKE TJENESTER ØNSKER DU Å TILBY?

Som privatperson og ENK/AS definerer du selv de type oppdrag du ønsker å tilby hjelp innen. Du må inneha nødvendig ferdigheter og kompetanse til å kunne utføre oppdrag innen de kategorier du velger. Manglende ferdigheter vil kunne medføre at kjøper ikke anser utført arbeid som tilfredsstillende og således ikke vil betale.

Som faglært velger du den kategorien du har fagbrev innen. Du kan kun velge elektrikertjenester/rørleggertjenester dersom du har fagbrev.


BESKRIV DIN KOMPETANSE

Du må legge inn en beskrivelse av din kompetanse med de valgte kategoriene og rangere din erfaring. Gi en kort oppsummering av erfaringene dine. Husk å være ærlig og konkret i forklaringene, dette vil være med å styre forventningene til kjøpere. Er du usikker på din kompetanse kan du enkelt endre dette i etterkant av registreringen.


HVOR ØNKSER DU Å JOBBE?

Velg området du ønsker å tilby hjelp innenfor. Du vil kun være synlig for kjøpere som har postnummer innenfor dette område. Du kan enkelt endre dette i etterkant av registreringen.


SETT DIN TIMEPRIS

Du kan kun sette din egen timepris hvis du utfører oppdrag på Luado gjennom en bedrift (ENK/AS)

 • Som privatperson har du en fastpris på 200 kr/timen. Registrerer du deg med kjøretøy og tilbyr tjenester innen bortkjøring/flytting, legges det på et fast tillegg for kjøretøy på 400 kr
 • Som ENK/AS setter du selv den timeprisen du tar for dine tjenester over et minstepris nivå. Du vil også kunne definere om du ønsker tillegg for å møte opp på jobber og om du skal ha betalt ekstra for kvelds- og helgejobbing
 • Legg inn bankkonto du ønsker at betalingen skal gå til

Erfaring viser at det er viktig å få første jobben for fremtidig suksess. For å øke dine muligheter til å bli valgt til første jobb kan du krysse av at du ønsker å tilby første jobb med rabatt.


DINE JOBBDETALJER

Her tilpasser du profilen slik at den passer deg best mulig. Du kan bla. velge:

 • Minste varighet på oppdrag du utfører
 • Hvis du har verktøy/utstyr, kjøretøy eller liknende krysser du av på det på denne siden
 • Velg minimumstid før oppdrag

REGISTRERING FULLFØRT

Gratulerer, nå er din Luado-Proff profil ferdig. Det som gjenstår før du er klar til å motta oppdrag er å fylle opp din Luado-kalender med tilgjengelig tid. Vi vil deretter gjennomføre en manuell sjekk av din profil og vil også gjennomføre en introduksjonssamtale på telefon.

Blir du godkjent som Luado-Proff vil du få beskjed om dette på mail, og du er klar for å motta oppdrag og tjene penger.


 
 

Luado.no benytter cookies for analyser og optimalisering av innhold og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden godtar du dette. Les mer