Du må lage nytt passord

Du har tidligere benyttet Facebook for å logge inn på Luado.

Vi jobber kontinuerlig med å gjøre Luado bedre for deg og andre brukere av tjenesten. Vi har derfor valgt å gå bort fra innlogging via Facebook.

HVA MÅ DU GJØRE?

Oppgi den e-post adressen du benytter på Facebook fra knappen nedenfor, så får du tilsendt et nytt passord fra oss. Takk! Det var det hele.

LAG NYTT PASSORD

PS! Mottar du ikke e-post fra oss med nytt passord? Husk å sjekke «søppel-filter»

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med oss på hei@luado.no

Hilsen
Luado-teamet

Luado.no benytter cookies for analyser og optimalisering av innhold og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden godtar du dette. Les mer