Vi støtter ikke logg inn via Facebook

Du har tidligere benyttet Facebook for å logge inn på Luado. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre Luado bedre for deg og andre brukere av tjenesten. Vi har derfor valgt å gå bort fra innlogging via Facebook.

LOGGET INN MED E-POST TIDLIGERE?

Oppgi e-post og valgte passord fra knappen under

LOGG INN MED DIN E-POST

IKKE LOGGET INN MED E-POST TIDLIGERE?

Oppgi den e-post adressen du benytter på Facebook fra knappen nedenfor, så får du tilsendt et nytt passord fra oss. Takk! Det var det hele.

LAG NYTT PASSORD

PS! Mottar du ikke e-post fra oss med nytt passord? Husk å sjekke «søppel-filter»

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med oss på hei@luado.no

Hilsen
Luado-teamet