Message bubble warningVi gjør tiltak mot spredning av korona. Les mer
Meny Logg inn

Hvordan blir jeg Luado-fikser?

For å bli en verifisert Luado-fikser må du registrere deg på vår Bli Luado-fikser side. Det er gratis og helt uten binding. Du må være privatperson, over 16 år og ha rent rulleblad og lov til å jobbe i Norge.
 

HVILKE FERDIGHETER MÅ JEG HA?

Som fikser definerer du selv de type småjobber du ønsker å tilby hjelp innen. Du må inneha nødvendig ferdigheter og kompetanse til å kunne utføre småjobber innen de kategorier du velger. Manglende ferdigheter vil kunne medføre at kjøper ikke anser utført arbeid som tilfredsstillende og således ikke vil betale.

Som hovedregel er det kjøper som stiller med nødvendig utstyr for å utføre en småjobb. Du definerer selv i registreringen hvilket verktøy, utstyr og kjøretøy du har som kan benyttes i utførelsen av en småjobb. Dersom kjøper oppgir at de trenger verktøy vil Luado matche dette med profiler som har oppgitt at de har dette.

 

REGISTRERE PROFIL

Når du registrerer deg som fikser på Luado.no må du identifisere deg med din e-post adresse eller knytte din brukerkonto opp mot din Facebook eller Google konto. Du må registrere deg med et norsk mobilnummer, verifisere ditt fødselsnummer (11-siffer) og registrere en norsk bankkonto for utbetaling av det du tjener på småjobber via Luado.

 

VERIFISERE PROFIL

Når du har registrert profilen ferdig vil du få tilsendt en opplæringsvideo med en test relatert til videoen. Når testen er bestått vil vi gjøre en manuell sjekk av profilen og verifiserer at data du har oppgitt stemmer. Blir du verifisert Luado-fikser er du klar for å motta småjobber.

 

FØR DU FÅR JOBBER

Før du vises i vår Luado-fikser resultatliste for potensielle kjøpere må du oppdatere din jobbprofil med informasjon om hva du vil jobbe med, hvor du vil jobbe og når du kan jobbe.

 

ENDRING AV KVALIFIKASJONER

Luado kan fritt oppdatere og endre kvalifikasjonskravene til fikser. Oppdaterte krav vil bli gjort tilgjengelig på Luado.no. Luado kan til enhver tid be deg om å bekrefte at du fortsatt oppfyller kvalifikasjonskravene, samt å fremskaffe tilfredsstillende bevis på dette. Kan du ikke fremskaffe slike bevis, kan Luado utestenge deg umiddelbart. Du plikter uoppfordret å informere oss løpende om inntrådte hendelser som kan være relevante for å vurdere om du tilfredsstiller vilkårene.

Alle opplysninger som oppgis ved registrering, og senere ved oppdatering på Min Side må være korrekte og fullstendige. Dersom det viser seg at opplysningene ikke er sannferdige kan du bli nektet å brukte tjenesten.

Luado.no benytter cookies for analyser og optimalisering av innhold og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden godtar du dette. Les mer