Slik deler du Luado-profilen din

Alle våre Luado-fiksere har en egen profilside som vises for potensielle kjøpere på Luado.no.

Som Luado-fikser har vi også laget et eget markedsføringsverktøy for deg som gjør det mulig å dele din Luado-profil på Facebook for å få flere jobber. Potensielle kjøpere som klikker på din Facebook annonse vil automatisk gå til en egen bestillingsside kun for deg. Smart, ikke sant?

SLIK DELER DU DIN PROFIL
  1. Logg inn på Luado.no
  2. Fra MinSide trykk på knappen «Oversikt». Dette er din åpne profilside potensielle kjøpere kan se. Velg knappen «Del profil«
  3. Du får nå opp en side som viser innlegget du deler på din Facebookside. Skriv inn tekst du ønsker i felt over bilde og del.
  4. Din Luado-fikser profil er nå delt til din Facebookside og potensielle kjøpere kan enkelt bestille jobber direkte fra deg.

Så enkelt var det!

NOE DU LURER PÅ?

Send oss en e-post til hei@luado.no