Message bubble warningVi gjør tiltak mot spredning av korona. Les mer
Meny Logg inn

Hva betyr småjobb, fikser, verifisert, formidler osv

Nedenfor har vi samlet de viktigste ord og uttrykk som brukes på Luado.

 

SMÅJOBB

En småjobb på Luado er et oppdrag/tjeneste som er bestilt av en privatperson (deg) og utført av en privatperson (Luado-fikser). Hver småjobb kan være mellom 1 – 10 timer i varighet, innenfor en og samme dag.

 

FIKSER/LUADO-FIKSER

En privatperson som utfører småjobber gjennom Luado

 

VERIFISERT LUADO-FIKSER

Når en person registrerer seg som Luado-fikser gjør vi flere aktiviteter for å forsikre oss om at vedkommende innehar nødvendige kvalifikasjoner og oppfyller våre krav. En verifisert Luado-fikser har bla. bekreftet sin ID med sitt personnummer og lastet opp et bilde av en gyldig identifikasjonspapir. I tillegg ringer vi i Luado opp alle nye registrerte fiksere og gjennomfører en innledende samtale/intervju for å forsikre oss om at de innehar de kvalifikasjoner som kreves.

 

FORMIDLER

Luado er en formidler av småjobber. Det betyr at vår rolle er å utvikle og markedsføre en markedsplass hvor kjøper og selger (Luado-fikser) kan knytte kontakt, inngå en avtale og få utført en småjobb. Luado har ingen rolle og ansvar i avtalen som gjøres mellom kjøper og selger.

 

Luado.no benytter cookies for analyser og optimalisering av innhold og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden godtar du dette. Les mer