Message bubble warningVi gjør tiltak mot spredning av korona. Les mer
Meny Logg inn

Betaling

Når du gjennomfører din første bestilling på Luado ber vi deg oppgi det betalingskortet du ønsker å benytte. Først når du og Luado-fikser har bekreftet jobben utført trekkes ditt registrerte betalingskort for den avtalte prisen.

BETALING OG OVERFØRING TIL LUADO-FIKSER

Luado via selskapets betalingsformidler Stripe mottar innbetalingen på Luado-fiksers vegne. Beløpet, fratrukket formidlingsgebyr til Luado, overføres direkte til Luado-fiksers registrerte bankkontonummer av Stripe. Luado-fikser har ikke rett til å kreve noe vederlag fra deg i forbindelse med småjobben utover det som innkreves av Luado på vegne av deg. Forsøk på å innkreve ytterligere vederlag utgjør et vesentlig mislighold av disse vilkårene.

KVITTERING FOR UTFØRT SMÅJOBB

Når jobben er bekreftet utført og betaling gjennomført vil du motta en e-post fra oss med kvittering på jobben. Du har til en hver tid oversikt over dine kjøp og kvitteringer på siden Betaling.

KAN JEG LEGGE TIL/ENDRE BETALINGSKORT?

Ja, fra siden Betaling kan du enkelt legge til et nytt betalingskort og slette kort du ikke ønsker å bruke.

SKATTEREGLER FOR SMÅJOBBER

Når du trenger hjelp til enklere og mer kortvarige arbeidsoppdrag, for eksempel ved hagearbeid, arbeid på huset eller hytta, renhold og annet husarbeid, gjelder disse reglene. Hver husstand kan i løpet av ett år betale ut inntil 6 000 kr til en eller flere personer – skattefritt. Les mer om skattereglene her.


Luado.no benytter cookies for analyser og optimalisering av innhold og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden godtar du dette. Les mer