Meny Logg inn

Flinke folk fikser småjobbene dine

På Luado.no finner du et stort utvalgt av flinke lokale Luado-fiksere som kan hjelpe deg med små og mellomstore prosjekter. Bli kjent med noen av dem her.

Luado-fikser Bård klar for hage stell

Alle Luado-fiksere er privatpersoner som har tilgjengelig tid og ferdigheter til å hjelpe deg med dine småjobber. En godkjent Luado-fiksere er id-sjekket og intervjuet av oss, og har ulykkes- og ansvarsforsikring i If Skadeforsikring via Luado.


Bli kjent med Luado-fikser Tormod

TORMOD: EN HANDY 19 ÅRING MED MYE PRAKTISK ERFARING!

Tormod liker å reise, oppleve nye steder og møte nye mennesker. Har får mye glede av å hjelpe andre med stort og smått, og bruker sin erfaring til å fikse små og mellomstore prosjekter for andre på Luado. Bli bedre kjent med Tormod her.


Luado-fikser Ahmed

AHMED: BLI KJENT MED ARBEIDSJERNET AHMED

Ahmed er en allsidig Luado-fikser som har mye erfaring fra å utføre småjobber. Han motiveres ekstra av at Luado har gitt han som fikser rettferdige vilkår. Bli bedre kjent med Ahmed her.


Bli kjent med Luado-fikser Elise

ELISE: DEN BEHJELPELIGE LUADO-FIKSEREN

Elise er en blid student som er godt vant med å hjelpe andre. Hun har mye erfaring med rengjøring og hagestell, og liker å fokusere på det positive i situasjoner. Bli bedre kjent med Elise her.


Bli kjent med Luado-fikser Dave

DAVE: DEN AUSTRALSKE HANDY KORISTEN

Dave er en engasjert og omgjengelig Luado-fikser, som er glad i å hjelpe andre. Han har mye erfaring fra vedlikehold av både hus, hytter og båt. Bli bedre kjent med Dave her.


Bli kjent med Luado-fikser Felix

FELIX FÅR JOBBERFARING GJENNOM LUADO

Felix er en ung, positiv og engasjert Luado-fikser bosatt på Blommenholm. Han er ikke redd for å ta i et tak og er klar for å fikse flere småjobber. Bli bedre kjent med Felix her.


Luado-fikser Aksel

AKSEL ER ALLTID BEREDT TIL Å HJELPE

Aksel fra Oslo er over middels interessert i snowboard, spiller i band på fritiden og er beredt til å hjelpe deg med småjobber på Luado. Bli litt bedre kjent med han her.


Heidi malt dukkehus på Jar

HEIDI, EN HANDY JENTE MED VARIERT BAKGRUNN

Heidi er 32 år og bor i Heggedal. Hun har en aktiv hverdag som frivillig for Stabæk Fotball og starter for tiden opp sitt eget firma. Hun har en variert bakgrunn, og har både fagbrev som kokk og kjørt både truck og lastebil. Bli litt bedre kjent med Heidi her.


Luado-fikser Bård klippet hekk på Høvik

GRUNDER OG LUADO-FIKSER BÅRD

Bård er 38 år og bor på Bekkestua. Han har startet opp en nettbutikk for fairtrade-sertifiserte klær og bruker Luado til å spe på inntekten og få litt variasjon i hverdagen. Bli litt bedre kjent med Bård her.LUADO FIKSER JOBBEN ENKELT, ANSVARLIG OG FORSIKRET.

Med flere hundre verifiserte Luado-fiksere tilgjengelig i Oslo og Bærum er vi klare til å hjelpe deg med din småjobb. Bestill en Luado-fikser i dag og få ting gjort.

FINN DIN LUADO-FIKSER HER